Gå til sidens hovedinnhold

Styret gjenvalgt på forsinket årsmøte: Gjøvik HK ser lyst på framtida

Mens de fleste eksperter spådde koronatørke for idretten, har Gjøvik Håndballklubb nylig signert to sponsoravtaler. Klubbens styre er optimister med tanke på både økonomien og det sportslige.

Sparebank1 Østlandet har bestemt seg for å fortsette samarbeidet med klubben, og nestleder Steffen Csirmaz og banksjef Anstein Ludvigsen har signert en avtale verdt 150.000 kroner for neste sesong.

– Sparebanken viste jo tidligere i vår at de støtter opp om idretten på tross av koronakrisa, da de tildelte flere klubber ekstramidler, blant annet 20.000 til oss. At vi så fikk sikret en ny kontrakt på videre samarbeid, betyr mye for oss, sier Csirmaz.

Egen breddesponsor

Gjøvik håndball er mer enn bare A-laget og det viser seg også i sponsorarbeidet.

– Vi har faktisk lokale bedrifter som heller vil sponse barne- og ungdomsidretten enn toppidretten, og det setter vi selvsagt pris på. Nå nylig signerte vi en toårsavtale med Eidsiva som vil profilere seg på draktene til de yngste spillerne, verdt 80.000 kroner øremerket, forteller markedsansvarlig Stig Larsstuen.

Les også

Emi Uchibayashi slutter– Blir et stort savn for Gjøvik HK

Optimister

Larsstuen velger å være optimist foran videre forhandlinger med eksisterende og nye samarbeidspartnere.

– Vi skal stikke fingeren i jorda og innse at vi når vi nå skal reforhandle avtaler er vi faktisk på nivå tre i elitehåndballen for kvinner. Samtidig er klubben en såpass stor og positiv kraft i den lokale idretten at vi har tro på at bedriftene vil se nytten av samarbeidet, sier Larsstuen.

Han påpeker at mange av samarbeidspartnerne er solide bedrifter som synes å stå støtt gjennom koronakrisa.

Les også

GHK-spillerne tilbake på trening: – En ubeskrivelig følelse

Gjøvik HK hadde et forsinket i forrige uke årsmøte. Styret som ble valgt på ekstraordinært årsmøte i fjor høst fortsetter videre.

– Vi har mye på stell nå, både økonomisk og sportslig med mange spennende spillere og en dyktig trener i Valter Perisa. Derfor var alle i styret enige om at vi gjerne fortsetter arbeidet. Nå gleder vi oss mest til sesongstart til høsten, sier styreleder Sigmund Hagen.

Kommentarer til denne saken