Gå til sidens hovedinnhold

Alt klart for årets lengste uke på Gjøvik

Artikkelen er over 4 år gammel

Staut åpner studentkalaset som også er en fest for alle som har vært eller aldri kom så langt som å bli studenter.

Studentene har som vanlig mye på asjetten når UKA sparkes i gang førstkommende torsdag med selveste Staut på scena.

Åpent for alle

Fra Valdres-bandet har sørget for å gi studentene en leksjon i hvordan levende musikk skal framføres, til det hele avsluttes med dobbeltkonsert med Comet Kid og Kid Astray lørdag 25. februar, er det et tettpakket program publikum – både studenter og «vanlige folk» -– skal igjennom.

– Samtlige arrangementer er åpne for alle, men vi har reduserte studentpriser ettersom det er studentuke, sier Martine Jacobsen, som er leder for UKA 2017.

Talentshow

Quiz, x-russefest, 70-talls diskofest og en kveld med poker og bingo (!) er bare noen av aktivitetene på årets UKA-program der talentshowet «Gjøvik's got talent» regnes som kanskje den saftigste rosinen i pølsa. Det foregår den 24. februar med Rasmus Wold som konferansier, så har du et talent i magen, er det bare å melde se på!

Standup

Men det nytter ikke å arrangere studentuke uten standup, og årets stand-up-er Dex Carrington som blant annet er kjent fra tv-serien «Dexpedition» fra MTV og VGTV. Han får selskap av allerede nevnte Rasmus Wold som regnes som et av de virkelige store talentene på standup scenen. Som komiker har han også andre strenger å spille på, med erfaring som både skuespiller og instruktør fra revyscenen og skuespiller på TV.

Kommentarer til denne saken