Stor nedtur for Gjøvik HK

Mari Torkehagen scoret ni mål, uten at det hjalp Gjøvik HK nevneverdig borte mot Nordstrand.

Mari Torkehagen scoret ni mål, uten at det hjalp Gjøvik HK nevneverdig borte mot Nordstrand. Foto:

Etter en knepen seier hjemme mot Tromsø i serieåpningen sist helg, ble det et tøft møte og tap med 12 mål borte mot Nordstrand for Gjøvik HK lørdag.

DEL

Gjøvik-jentene kom på hæla fra start, men kom à jour på stillingen 4-4 etter 11 minutter. Men da sa også Nordstrand takk for følget og gikk ifra til 15-10 ved pause.

Etter hvilen økte hjemmelaget raskt til 20-10. Da var løpet kjørt. Derfra og inn kontrollerte Nordstrand til seier 33-21.

- Dette var en stor nedtur i forhold til det vi viste forrige helg. Vi sleit både framover og bakover og kom aldri opp på det nivået vi skal være. Alt manglet i dag, oppsummerte Kai Vidar Lundstad etter kampen.

- Nordstrand er et godt lag, men ikke bedre enn at vi burde ha matchet dem. Men 21 tekniske feil hører ingen steder hjemme. Jeg savnet også fandenivoldsk-heten, og ikke bare at vi så ut til å være fornøyde med å være der, tilføyde Gjøvik-treneren.

Fakta

2. divisjon kvinner

Nordstrand – Gjøvik HK 33-21 (15-10)

Scoringer GHK: Malin Lund Heimdahl 3, Mari Torkehagen 9, Jenny Kristine Bradahl 3, Lene Svensson 1, Emi Uchibayashi 1, Anne Qianfen Bjerke 2, Nora Panengstuen 2

Toppscorer Nordstrand: Hanne Aasgård 11

Best på GHK: Mari Torkehagen

Utvisninger: Nordstrand 2x2 min. GHK 1x2 min

Dommere: Malin Olsen Syversen og Vibeca Nagalingam

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags