Gå til sidens hovedinnhold

Stjernetevling-Marit i Backstage: – Det var samme følelse som på første skoledag

Artikkelen er over 2 år gammel

Marit Warberg Vestheim ble av OAs lesere stemt inn som den sjuende og siste deltakeren i Stjernetevling og ble med det selve OA-stjerna!

Før Stjernetevling var Marit Warberg Vestheim en heller ukjent stjerne på den lokale artisthimmelen, men etter å trollbundet Fjellhaven-publikummet fire fredager på rad, har stemmen fra Valdres garantert fått mange nye fans. Men hvem er denne sangglade lærerstudenten fra Øystre Slidre? I den ferske utgaven av OA-podkasten Backstage snakker Marit Warberg Vestheim om musikalsk oppvekst, om den første solojobben, skikarrieren som gikk skeis og ikke minst det første møtet med Trond Nagell-Dahl og resten av Stjernetevling-gjengen.

– Det var samme følelse som på første skoledag, sier hun med et smil om å komme ny inn i en gjeng med lokale musikere som fra før av kjente hverandre godt.

OA-podden Backstage hører gratis du på blant annet på Spotify og iTunes, og så finner du naturligvis flere spennende og morsomme podkaster hvis du klikker deg inn på oa.no/podcast.

Kommentarer til denne saken