Stjernetevling-billettene er ute og du er velkommen til tidenes musikkfest

VIL SE DEG: Paul Håvard Østby gleder seg til å lede fire Stjernetevling-show i Fjellhaven.

VIL SE DEG: Paul Håvard Østby gleder seg til å lede fire Stjernetevling-show i Fjellhaven. Foto:

– Det er sjelden man får servert så mange sterke artister på en og samme kveld som under Stjernetevling, sier Paul Håvard Østby som håper på fullt hus når den første konkurransen går av stabelen i Fjellhaven 18. oktober.

DEL

Høstens vakreste og mest spennende eventyr er uten tvil Stjernetevling, der seks av våre mest profilerte artister og en OA-joker over fire fredagskvelder skal knive om å bli Gjøvikregionens store entertainer.

Kvalitet

Programleder for de fire showene i Fjellhaven er Paul Håvard Østby som sammen med sin faste makker Håkon Skaug gleder seg til å ta fatt på høstens nyvinning i Gjøviks storstue.

– Blant artistene er stemningen også veldig høy, og nå er vi naturligvis spente på om publikum også synes dette er spennende. Det er sjelden man får så mange sterke artister på en og samme kveld, sier Østby som lover fire uker med høy kvalitet på det som blir levert fra scena.

– Jeg tør påstå gjennomsnittskvaliteten hos oss er sterkere enn i Stjernekamp. Det sier litt om distriktet vårt, sier Paul Håvard Østby stolt.

Pakkepris

De som gjennom kjente og ukjente sanger over seks kategorier og en finale både skal sjarmere publikum i salen, dommere og OAs lesere, er Sverre Fredrik Bø Nordheim, Ida Marie Ringerud, Ingvild Nagell-Dahl, Hege Øversveen, Marie Gram og Mads Sølnes Gjetmundsen. I tillegg skal OAs lesere stemme fram en sjuende deltaker, men det kommer vi tilbake til etter hvert.

De første sjangrene det skal konkurreres i er musikal og Vazelina Bilopphøggers, før det går slag i slag med vorspiel og nachspiel (25.10), 80-tallet og nye hits (01.11) med den store finalen 8. november. Billettene til samtlige fire «tevlinger» ligger ute, men vil man være sikker på å ikke ryke på en utsolgt kveld, kan man være framsynt å sikre seg billetter til alle fire showene til en pen pakkepris.

STJERNETETT: De som sammen med en sjuende deltaker skal kjempe om å bli Gjøvikregionens store entertainer, er Hege Øversveen, Ida Marie Ringerud, Mads Sølsnes Gjetmundsen, Marie Gram, Ingvild Nagell-Dahl og Sverre Fredrik Bø Nordheim.

STJERNETETT: De som sammen med en sjuende deltaker skal kjempe om å bli Gjøvikregionens store entertainer, er Hege Øversveen, Ida Marie Ringerud, Mads Sølsnes Gjetmundsen, Marie Gram, Ingvild Nagell-Dahl og Sverre Fredrik Bø Nordheim.


Dame-Viggo?

De to første sjangrene artistene skal bryne seg på, er altså musikal og Vazelina Bilopphøggers. Her får artistene allerede i den første konkurransen mulighet til å dra på skikkelig, for er det en sjanger som inviterer til vokalakrobatikk er det nettopp musikal.

– Det er en knallstart, ingen tvil om det. Her bør det være mulig å finne en sang som viser stemmen fra sin beste side, sier Paul Håvard Østby som også gleder seg til Vazelina-sjangeren.

– Det er uvant å høre Vazelina-låtene med damestemme. Hvis ingen av damene høres ut som Viggo Sandvik, kommer låta til å få en helt annen feeling, humrer Østby.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags