Stjerneserien er en fotballserie tilrettelagt for utviklingshemmede av varierende grad.

Med litt forskjellig utgangspunkt har de samme glede av felleskap og fotball. Kampene var tette og ofte svært jevne.

Det ble scoret mange flotte mål og kjempet hardt for å vinne kampenr.

Mange gode mål ble tilskuere og støtteapparat vitne til. Innsatsen var stor og spillet var mange ganger vakkert å se på. Viktigst av alt er idrettsgleden og det å få lov å spille fotball og ha det gøy med fine folk. For dommerne Ketil Gjerde og Svein Roar Coldevin er dette årets viktigste kamper. Mange har mye å lære om FairPlay og oppførsel mot andre gjennom denne gjengen. Brane imponerte med mye godt spill og mange gode enkelt prestasjoner. De viste seg vanskelig å stoppe for de andre lagene.

Flott sportsånd

Det ble spilt på one touch og alle i angrep.

Spillerne på alle lag hadde masse smil og kommentarer til medspillere og dommere. Flott sportsånd og konkurranse instinkt går hånd i hånd.

Igjennom sesongen trenes for å være klare til kamper som i dag. Lagene trener litt forskjellig, men en til to ganger i uken møtes de til trening.

Gjengen fra Vind og Toten kjenner hverandre godt, da de spiller håndball på tirsdager gjennom seinhøsten og vinteren, når fotballen har pause.

Ny runde på Lillehammer

Lagene møtes igjen om 14 dager til ny serierunde på Lillehammer. Det ble skutt mye, og mange spillere kom på scoringslisten. Det skjer ting veldig fort på 5'er fotball, så keeperne fikk virkelig kjørt seg i dag. Vi ble vitne til redninger som var i Premier Leage klasse. Dagens beste redning stod (60 åringen) Morten Krum fra Vind for. Da han hadde en, enhånds redning i full strekk oppe i krysset, på en helvolley fra 10 meter. Ikke en gang Alison på Liverpool kunne gjort det bedre. Lynrask reaksjon og styrke i høyre arm, gjorde at redningen ble belønnet med applaus og tilrop fra egne medspillere og motstandere.

Gjøvik er heldige som har Vind til å ta ansvar for gjennomføring av denne serien, og daglig leder og dagens dommer, Ketil Gjerde er veldig fornøyd med å ha så mange blide og gode fotballspillere på besøk. Dette er et flott tilbud, som det er plass til flere på. Dette er viktige lag, som vi jobber godt med. Trenere og frivillige stiller opp for legge til rette for trening og kamper. Vi er avhengig av ildsjelene, og på Vind har vi mange av de, avslutter en stolt og litt rørt Ketil Gjerde etter all den mestringen og idrettsgleden han har sett i dag.