Gå til sidens hovedinnhold

Stina og Erik går live på Fahlstrøm i kveld: Vraket Gjøvik-alpinist snakker ut

Artikkelen er over 1 år gammel

Gjøvik-alpinist Maren Skjøld snakker om vrakingen fra landslaget. Den nye sykehusdirektøren intervjues om koronapandemi og smitteberedskap. OA-podden går direkte torsdag kveld.

Klokken 18 torsdag kveld kan du komme på Fahlstrøm Bar & Grill i Gjøvik sentrum for å høre debatten om noen av ukens nyheter i Innlandet og Vestoppland.

Ansvarlig redaktør Erik Sønstelie og debattredaktør Stina Håkensbakken Roland tar OA-podden ut av studioet på Rambekk og inn i Gjøvik sentrum.

– Denne gangen gjør vi opptaket til OA-podden ute blant folk, på et utested. Vi vil prøve ut hvordan det er, om det er et konsept vi kan utvikle videre, sier Sønstelie om nysatsingen.

Innspillingen kan du overvære, mens opptaket publiseres fredag.

Fahlstrøms plass

Opptaket skjer ved uteserveringen på Fahlstrøms plass, i nydelig sommervær, blant gjester som koser seg med god mat og drikke.

Sønstelie og Roland har inngått en samarbeidsavtale med Steffen Hellum og Fahlstrøm Bar & Grill om å ta opp podkasten en gang i måneden til oktober.

– Vi hadde gode erfaringer da vi lagde folkemøte om byutvikling med Byen Vår Gjøvik for et år siden, sier Sønstelie.

– Da var det stappfullt i Arbeidersamfunnet. Det hadde vært moro om dette også ble et arrangement folk ville delta på og hvor vi kunne gå i dialog og få inn spørsmål.

Stått i turbulens

Denne torsdagen er et prøveprosjekt, for å vinne erfaring. Gjøvik-alpinisten Maren Skjøld kommer som en av gjestene. Håkensbakken Roland og Sønstelie vil høre hvordan det var å bli droppet fra landslaget på grunn av økonomi, og om hvordan livet ser ut framover.

Den nye, faste sykehusdirektøren i Lillehammer/Gjøvik, Kari Mette Vika, har stått i en krevende stilling kontinuerlig. Turbulensen rundt økonomi, sykehusstruktur og sommerstengte fødeavdelinger har ikke skremt henne. I OA-podden skal vi også høre hvordan det var på innsiden av sykehusveggene da koronapandemien var på det mest hektiske i mars.

– Vi håper noen vil komme, høre på og være med på å skape stemning, sier Sønstelie entusiastisk.

Kommentarer til denne saken