Stiller plassen sin til disposisjon

KRITIKK: Styreleder Terje Uggen i Mjøsen Skog stiller sin stilling til disposisjon etter skarp kritikk.

KRITIKK: Styreleder Terje Uggen i Mjøsen Skog stiller sin stilling til disposisjon etter skarp kritikk. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mjøsen Skogs styreleder Terje Uggen stiller sin plass til disposisjon. Det orienterte han styret om under dagens møte. – Det har vært støy rundt mitt styrelederverv den siste tiden. Jeg overlater til eierne å avgjøre om jeg bør fortsette i vervet, sier Uggen.

DEL

(GD): Dette kommer fram i en pressemelding fra Mjøsen skog fredag ettermiddag i 14.30-tiden.

Les også: Dramatisk i Mjøsen-styret: Tvil om tilliten til egen styreleder før sammenslutningen med Glommen skal avgjøres

Det betyr at valgkomiteen og det ekstraordinære årsmøtet til Mjøsen Skog den 18. juni får en ekstra sak på agendaen, nemlig styreledervervet i Mjøsen Skog. Det er også styrelederen i Mjøsen Skog som vil bekle styreledervervet i Glommen Mjøsen Skog SA, dersom fusjonen blir vedtatt og Konkurransetilsynet ikke har innvendinger.

– Det har blitt stilt spørsmålstegn ved mitt styrelederverv både i mediene og fra andelseiere. Selv om jeg i slutten av april ble gjenvalgt på årsmøtet i Mjøsen Skog med hele 121 stemmer og kun 9 stemmer blanke stemmer, finner jeg det ryddig at organisasjonen på ny får anledning til å ta stilling til om jeg bør fortsette i vervet, sier Terje Uggen ifølge pressemeldingen.

Les også: Fusjon er endring, og det er alltid utfordrende

Han er opptatt av at fusjonsprosessen kommer i havn.

– De neste to ukene vil jeg reise rundt på de ekstraordinære andelseiermøtene for å informere om og svare på spørsmål om fusjonsplanen. Et enstemmig styre har anbefalt fusjonen, og jeg håper naturligvis at andelseierne støtter fusjonen, sier Uggen.

Les også: Maktkampen i skogbruket: - Styrelederen i Mjøsen bør trekke seg

Artikkeltags