Gå til sidens hovedinnhold

Stem fram årets spillere i fotball: Siste frist er midnatt!

Artikkelen er over 1 år gammel

Vil du være med på å bestemme hvem som skal kåres til årets beste fotballspillere, begynner det å haste. Ved midnatt går fristen ut for å stemme.

I flere av divisjonene har det det svært jevnt, så jevnt at bare noen få stemmer kan avgjøre.

Ikke minst gjelder det for Raufoss i OBOS-ligaen. Tre spillere har skilt seg ut; keeper Ole Kristian Lauvli, høyreback Snorre Strand Nilsen og midtbanespiller Mikkel Maigaard Jakobsen.

Dansken spilte de 15 første kampene i årets sesong for Raufoss, før han ble solgt til Strømsgodset. Likevel er det mange som holder på Mikkel som årets spiller, men de siste dagene har Snorre Strand Nilsen overtatt ledelsen.

Toppscorere

På 2. divisjonslaget til Raufoss er det nesten like jevnt, også her mellom tre spillere: Keeper Selma Panengstuen, midtstopper Maren Kraby Simenstad og toppscorer Mia Schjerve Giæver.

Les også

Hvem har vært årets beste fotballspillere? Stem her!

Noen timer før avstemningen avsluttes har Maren tatt en liten ledelse.

Ikke uventet er det FK Gjøvik-Lyns toppscorer, Rocky Lekaj, de fleste har trykket på i 3. divisjon, med Amund Møllerhagen nærmest -men på betryggende avstand, ser det ut til.

Toppscoreren i 3. divisjon for kvinner, Tuva Gillerhaugen, har fått over halvparten av stemmene i 3. divisjon for kvinner.

Hestehode foran

FK Toten-trioen Lars Johan Kollshaugen, Petter Senstad og Steffen Hjelmtvedt ligger best av i 4. divisjon, med toppscorer Kollshaugen et hestehode - og vel så det . foran de andre.

I OA-ligaen (5. divisjon) er det Skreias Simen Sønsteby som i skrivende stund har en solid ledelse. Toppscorer i divisjonen, Stian Haugen fra Dokka Sport, har nest flest stemmer, men her må det en mobilisering til i Land for å endre på sluttresultatet.

Har du ennå ikke avgitt stemme? Det kan du gjøre her (bare for abonnenter).

Det er anledning til å stemme bare én gang og på én spiller i hver divisjon. Du må være abonnent eller ha aID for å kunne stemme. Hvert abonnement kan deles med fire andre i samme familie/husstand.

Så langt har nærmere 600–700 deltatt i hver av avstemningene, men det er fortsatt mulig å påvirke sluttresultatet. Fristen går altså ut midnatt mandag kveld.

Kommentarer til denne saken