Gå til sidens hovedinnhold

Steffen Csirmaz ny leder i Gjøvik HK

Steffen Csirmaz og Sigmund Hagen bytter plass, og førstnevnte tar over som leder med Hagen som nestleder. Det ble klart på årsmøtet i Gjøvik håndballklubb torsdag. 

– Med et bra styre, god økonomi og masse ressurspersoner i klubben skal vi ta steg både i bredde og topp når pandemien slipper taket, sier den nyvalgte lederen.

Gjøvik HK har om lag 40 lag i yngres og junior, men de fleste av de har i likhet med A-laget ikke spilt særlig mange kamper etter nedstengingen 12. mars i fjor. Likevel har de yngre lagene stort sett opprettholdt treningsaktiviteten.

– Akkurat det at de yngre spillerne har fått trent sammen, har nok bidratt til at frafallet ikke ble større, sier Steffen Csirmaz.

Gjøvik HK ser framover

– Vi har to målsettinger i Gjøvik HK. Det ene er å ha med flest mulig lengst mulig blant de yngre. Det er ikke bare for å dyrke talenter, det har en egenverdi i seg selv at vi bidrar til at ungdommene våre er aktive. Det andre er å rykke opp med A-laget, i første omgang til 1. divisjon. De to målene henger i hop, fordi et opprykk ikke bare krever gode spillere på A-laget, men også en solid organisasjon og bredde i klubben, sier Csirmaz.

Campus blir klubbhuset

I arbeidet med å legge til rette for mer håndballmoro på Gjøvik blir Campus Arena sentral. Klubben har tatt over kiosken der, og ønsker at hallen på Kallerud blir det sosiale senteret for alle i klubben.

– Vi er veldig glade i Tranberghallen, og det blir både treninger og kamper der også. Men framover er det Campus som skal bli klubbens storstue. Der kan foreldre ta en kaffe mens barna trener, og der skal vi lage gode arrangementer når vi inviterer til hjemmekamp, sier styrelederen.

Nytt styre

Torsdagens årsmøte takket Heidi Lehre, Aina Bjeglerud, Anne Berit Topp og Aleksander Mellemberg for innsatsen i klubbens styre. Sigmund Hagen takket for seg som leder, men fortsetter som nestleder.

Det nye styret består av Steffen Csirmaz (leder), Sigmund Hagen (nestleder), de nyvalgte styremedlemmene Anne Kari Balke og Linda Lium-Martinsen, samt Stig Larsstuen, Mirsad Pestalic og Steinar Mæhlum som fortsetter. Varamedlemmer er Matea Bjerkeng(ny) og Arild Johansen.

Kommentarer til denne saken