Staut vil samle blide øyeblikk på video

BILDE KARER: Verden har vært ute av lage en god stund nå, derfor ønsker karene i Staut å samle fine og blide øyeblikk fra folket der ute til det som skal bli bandets nye musikkvideo.

BILDE KARER: Verden har vært ute av lage en god stund nå, derfor ønsker karene i Staut å samle fine og blide øyeblikk fra folket der ute til det som skal bli bandets nye musikkvideo. Foto:

Staut er ute med ny musikk, og nå vil de ha deg med i musikkvideoen til den ferske singelen «Går så fint».

DEL

Når har du det aller finest, spør Staut som når du har funnet svaret på spørsmålet ber deg om å dokumentere øyeblikket på video.

«Vi vil be deg sende oss en liten filmsnutt der du viser at det går fint sammen den eller de du er glad i. Vi ønsker oss filmsnutter på maksimalt 15 sekunder med kjærestepar, foreldre og barn, besteforeldre og barnebarn, gode arbeidskollegaer, bestevenner, folk som faller utenfor og gode samaritaner, lærere og elever, nygifte, gullbryllupsjubilanter, fjellturister, gamere, folk med spesielle behov og gode hjelpere, fattige og rike, folk fra nord til sør, fra øst og vest, nordmenn av alle farger og fasonger, bønder, børsmeklere, kunstnere, sjåfører, helsearbeidere, politi, fiskere, folk fra bygd og by – kort sagt: Alle som kan vise at «Det går så fint», skriver bandet på sin Facebook-profil. Når du har det lune øyeblikket festet på film i liggende format, sender du den til stautvideo@gmail.com innen søndag 17. januar og du blir en del av valdrisenes nye musikkvideo!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken