Gå til sidens hovedinnhold

Statens vegvesen og motorsykkelkjøring på kveldstid

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Etter gjentatte forsøk på å få slutt på motorsykkelkjøring på kveldstid hos Biltilsynet i Hunndalen, er naboer til Biltilsynet mildest talt oppgitt.

Det foregår kjøring med motorsykkel både organisert av kjøreskolene og av private til langt på kveld hele våren og sommeren. Dette medfører en ulidelig støy for oss som bor i nabolaget noen få meter ifra.

Dette er ikke akseptabelt. På fine kvelder er det håpløst å sitte ute og kose seg. De ruser og ruser disse syklene og kjører rundt og rundt. Det foregår også på natten.

Vi som bor i nabolaget, og det er mange, siden det er et stort boligfelt, både nye og eldre boliger, forventer at noen setter en stopper for dette.

Det har vært møter med ledelsen, dvs. de som eier bygningsmassen. De lover bot og bedring, men ingenting skjer. I mange år har det stått plakat om at unødig kjøring på området er forbudt. Det er det ingen som bryr seg om.

Er det virkelig slik at man skal finne seg i slikt leven. Det må gå an og stenge området helt av etter kontortiden til Biltilsynet. Kjøreskolene får finne andre steder å drive øvelseskjøring, ikke midt i et boligfelt. Noen må gjøre noe.

Dette er en ytring fra en frustrert nabo som rett og slett har fått nok.

Kommentarer til denne saken