Beruset ungdom i gummibåt

Klokken 22.01 fredag fikk politiet en melding om flere berusede ungdom i Bøverbru. Da politiet kom til stedet oppholdt noen av ungdommene seg ute i en gummibåt ved Holetjernet, sier operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder til OA.

De berusede ungdommene var mindreårige. Politiet avsluttet festen og flere foreldre kom etter hvert til stedet for å hente ungdommene. Det ble ikke opprettet sak etter hendelsen.

Stanset uten førerkort

Klokken 00.11 natt til lørdag ble en bil stanset i Gimlevegen/Bøverbruvegen. Føreren hadde ikke gyldig førerkort. På Twitter skriver politiet at føreren, en mann i 20-årene blir anmeldt for forholdet.

Bileier var også tilstede i bilen. Han blir anmeldt for å ha overlatt bilen til en som ikke har gyldig førerkort.

Bil i grøfta på fv. 33

Like over midnatt kom en UP-patrulje over en bil som hadde kjørt i grøfta på fylkesvei 33 rett øst for Nordsinni kirke.

Føreren ble fraktet med ambulanse til Gjøvik sykehus, og hadde sannsynligvis fått et illebefinnende. Bergingsbil ble tilkalt for å fjerne bilen.

Utagerende gjest

Klokken 02.28 mottok politiet melding om en utagerende gjest ved et utested i Hamar sentrum. Vedkommende blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

På Twitter opplyser politiet at mannen i 30-årene ble bortvist fra sentrum frem til lørdag morgen.

Bortvist

Også i Lillehammer ble én person bortvist natt til lørdag. Klokken 03.31 ble det meldt om en kranglete person utenfor et utested i sentrum. Personen var nektet servering, og det ble høylytt diskusjon.

Mannen i 20-årene ble bortvist fra sentrum frem til lørdag morgen.