Stafett for livet 2019 er nå historie. Ny stafett neste år

Den lokale styringsgruppa, Leif Olav Jemtland, Tom Torkehagen og Marianne Aashaug, innrammet av Distriktssjefen i Kreftforeningen, Berit Jevnaker og rådgiver Linda S. Petersen.

Den lokale styringsgruppa, Leif Olav Jemtland, Tom Torkehagen og Marianne Aashaug, innrammet av Distriktssjefen i Kreftforeningen, Berit Jevnaker og rådgiver Linda S. Petersen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt «Stafett for livet» 2019, ble offisielt avsluttet i Fjellhaven sist tirsdag. Ledere, deltakere, frivillige, samarbeidspartnere og sponsorer samlet seg til en liten oppsummering av årets stafett. Evalueringsskjemaer ble sendt ut tidligere i høst, til alle som har vært med, og tilbakemeldingene er så gode at det er grunn til å kalle det en suksess. Oppsummeringen av evalueringen ble gjennomgått, det samme ble regnskapet. Et regnskap som ble oppgjort med et overskudd på litt over 313.000 kroner, som i sin helhet går til Kreftforeningens viktige arbeid. Også lokalt.

Takken satt løst, og alle fikk sin velfortjente del av den. Det var et stort fellesskap av gode krefter som ble satt i gang i fjor vår, og som endte opp med ei fantastisk flott helg i september. Over 1000 mennesker gikk rundt i løypene med fokus på, og omtanke for, de mange som enten har vært eller er rammet av kreft. Kreft tar ikke pause, derfor 24 timers sammenhengende stafett.
Og ny sjanse kommer. Kryss allerede av helga 5–6 september 2020. Da går vi nye 24 timer.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken