(Nettavisen)

Her ser du onsdagens V75-omgang fra Bjerke gratis. Sendingen starter kl 17.45:

En ny flott V75 Bonus omgang står for tur på Bjerke onsdag kveld. Det er bra sportslig klasse på løpene og spillemessig er det et par klare favoritter som skiller seg ut. Jeg spiller med to bankere i omgangen.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bra klaff for systemene i V75 på Jarlsberg lørdag 29. februar
Det ble klaff for begge mine V75-bankere på Jarlsberg lørdag, men på de flate kupongforslagene, valgte jeg dessverre å gå tynt i V75-1 og selv om jeg hadde femtevalg på vinneren 6 Nu Love S.S. (7.valg i spillet), hjalp det lite så lenge jeg stod på fire hester. På systemspillerne på Eksperten ble det dog fullklaff.

To stk folkesystem med 20 andeler a kr 200 - utbetaling kr 10 755
Et system med fire andeler a kr 1000 - utbetaling kr 10 755
Et system med fire andeler a kr 2000 - utbetaling kr 12 059

Søndag ble det kjempeklaff for Nettavisens svenske samarbeidspartner til V75-løpene på Mantorp.

KJEMPESUKSESS I V75 PÅ MANTORP SØNDAG 1. MARS
Nettavisens svenske samarbeidspartner, Snoken, fikk gedigent klaff med sine V75-tips til Mantorp i går. Hele ni andelslag på Eksperten suste inn, med mektige gevinster. De fordelte seg slik:
2 andelslag med ti andeler a kr 100 - utbetaling kr 84 909
3 andelslag med fire andeler a kr 250 - utbetaling kr 84 909
2 andelslag med fire andeler a kr 300 - utbetaling kr 86 522
1 andelslag med ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 90 204
1 andelslag med fire andeler a kr 200- utbetaling kr 90 204

Totalt ble det omsatt for kr 10 600 på Snoken sine andelslag til Mantorp denne søndagen. INNSPILT FORMIDABLE 777 887 KR.

Frode Hamre og Hamre-stallen har hatt en fantastisk innledning på 2020, og det er da også Frode Hamre som trener og kusker min hovedbanker i V75-spillet på Bjerke onsdag.

Enorm i årsdebuten
Det handler om fireårige 3 High Into The Sky som var enorm i årsdebuten på Jarlsberg for snaue to uker siden. Var stor favoritt også da, kjørte seg tidlig til tet og forlot konkurrentene mot mål i splendid isolation og landet på 14.5/2140 meter. Onsdag er det tredjespor bak bilen, det er sprint og definitivt ikke noe tøffere motstand enn det var på Jarlsberg sist. 3 High Into The Sky blir min hovedbanker i V75 og bankerspilles også i V5-spillet.
Rangering V75-4/V5-1: A: 3 B: 2-5-6 C: 8-4-7-1

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Konkurrerer kun mot seg selv
Min andre banker i omgangen blir også veldig hardt betrodd. 4 Mons har et gaveløp i V75-1 og slik dette løpet ser ut på forhånd, er det galopp som eventuelt kan frata hesten seieren. Står med fire strake seire og selv om han kanskje ikke var som aller best i seiersløpet på Momarken sist, var han likevel 20 meter foran 2 Birk Rapp i mål og da stod Mons på 20 meter tillegg. Fireårshoppa 11 Dronning Af Sola er nok den som står klart nærmest Mons på kapasitet, men denne har vært borte fra løpene i over fire måneder og står i tillegg i andre rekke. Vidar Hop er blant de kuskene det er greiest å bankerspill, han er god på å innfri med favoritter. 4 Mons blir min andre V75-banker på Bjerke onsdag.
Rangering V75-1: A: 4 B: 4 B: 11 C: 6-9-2-5-12-1-3-10-8

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

V75-2 - Varmblodshopper. 2100 meter autostart.
Et flott spilleløp venter i den andre avdelingen og til tross for kun ni hester til start, har de fleste vinnersjanse. Jeg står på fem hester på de fleste forslagene.

Jeg dummet meg ut på 4 Odd Special Girl på Jarlsberg sist. Hoppa spant som ventet til tet og så ut som en vinner hele veien og vant sprettlett. Det er kanskje litt tøffere imot onsdag, men ikke vesentlig tøffere. Hoppa er lynrask fra start og når garantert teten også her. God mulighet til å legge på til to strake.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips:
Fotball og ishockey - sjekk onsdagens oddstips
Midtukekupongen:
Celtic kan gå på nytt sjokktap
Copa del Rey:
Mirandes gjør det vanskelig for Sociedad og Ødegaard
Oddsdobbel:
Tottenham tar seg til kvartfinale i FA-cupen
V75 Bjerke/Färjestad: Se ukens V75-sendinger gratis på Nettavisen
V4 Gävle (+):
Bankerfritt i V4-lunsjen

5 Likeitorleaveit snakker Frode Hamre stadig varmt om, men det har ikke klaffet i løp på slutten. Billig motstand her og blir andrevalget. 1 Indiana Fortuna står nydelig til, men har manglet det lille ekstra i de siste løpene. Motstanden skremmer ikke. 7 Västerbo Dazzel debuterer i regi Elise Kristine Holt og har fine meritter fra Sverige. Fra et sjanseartet spor, blir det trolig et forsiktig løpsopplegg første gang ut. Men overkommelig motstand, gjør at jeg tar henne med på alle V75-forslag.

6 No Regrets Pellini fikk maks som tredje sist. Fra sjettespor må det løse seg litt underveis, men motstanden ser litt enklere ut onsdag. Ute på kanten betaler jeg også for jevne og flinke 2 Alice Road, svenskegjesten 9 Copiko og 8 Emma Frost.
Rangering V75-2: A: 4 B: 5-1-7-6 C: 2-9-8-3

V75-3 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Kun åtte hester til start i dette kaldblodsløpet, jeg markerer for fire hester på samtlige V75-forslag.

Favorittspilte 7 Valle Grom blir også min favoritt. Sjuendespor i volta, kan bety tidlig tetkjenning og hesten er også i solid form. Vant seks løp i fjor, men støter på et par gode motstandere onsdag, så er ingen banker for meg.

1 Kolbu Kæsj står forlokkende til i førstespor og kommer til å få et fint ryggløp underveis. Viser flott form for tiden og kan ta årets andre seier her. 2 Tana Faxen er også en klar vinnerkandidat. God toer i Sverige sist, god toer på Biri nest sist og vant både tredje sist og fjerde sist. Siste hest på forslagene blir 4 Tenk Nå Dinå. Simen Bjørbæk Jessen tok selvkritikk på at han kjørte hoppa for offensivt i årsdebuten på Sørlandet for drøye to uker siden. Tok sju seire i fjor og med løp i kroppen, kan hun være seiersklar allerede onsdag. De fire hestene skiller seg klart ut i V75-3.
Rangering V75-3: A: 7 B: 1-2-4 C: 6-5-3-8

V75-5/V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Tre hester ligner et heldekk i dette kaldblodsløpet. 1 Per B. får tipset til tross for et sjanseartet førstespor bak bilen. Det er en skikkelig seiersmaskin dette med åtte seire på 17 starter. Meget god vinner fra dødens sist.

4 Birk Støvern er også en tøffing. Skal ut med bilstart for første gang, og det er alltid ett usikkerhetsmoment. Har vært stødig og fin i de to siste løpene, som begge har endt med seire. Jevne og flinke 6 Horg Mio blir min tredje og siste hest på forslagene. Matcher nok ikke de to favorittene på kapasitet, men er "alltid" med i fremste rekke.

9 Brid Arne er den eventuelle fjerdehesten, men hesten fungerte dårlig i årsdebuten på Biri fredag og må være kraftig forbedret fra det løpet, for å kunne være med i seierskampen her.
Rangering V75-5/V5-2: A: 1 B: 4-6 C: 9-10-3-7-2-8-5-11

V75-6/V5-3/DD-1 - Varmblodshester. Stallansatte. 2100 meter autostart.
Hamre-stallen er forspent med to favorittene i dette løpet for stallansatte og de står da også alene på de to minste V75-forslagene. Jeg tar med ytterligere et par tre hester på de største forslagene.

1 Given står med to strake seire og forsvarte greit innersporet bak bilen i seiersløpet på Jarlsberg sist. Magnus Teien Gundersen er en toppkusk i alle sammenhenger, og det er bra sjanse for at 1 Given leder dette løpet hele veien. Min klare favoritt og blir også min DD-banker.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

7 Ghandi B.R. er nok kanskje minst like bra på kapasitet, men fra sjuendespor blir det en tyngre tur. Tapper som toer bak Spicy Boss sist og det klare andrevalget. 9 Two To Tango er stadig med i fremste rekke og svært dyktige Adrian Solberg Akselsen trekker opp som kusk i slike stallmannsløp. 6 Vivienne ble offensivt kjørt i årsdebuten og trøtnet mot mål da. Garderingsobjekt.

På det største V75-forslaget betaler jeg også for 8 Forza Rapida. Hesten står vrient til, men med Bjørn Steine har vist at han kjøre travløp og hesten er slett ikke verst.
Rangering V75-6/V5-3/DD-1: A: 1 B: 7-9-6-8 C: 5-3-4-10-2-11

V75-7/V5-4/DD-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Herlig spilleløp avslutter onsdagens V75-omgang på Bjerke og her markerer jeg for åtte hester på tre av V75-forslagene.

Formsterke 1 Sprett Odin blir mitt førstevalg. Hesten er i kanonform og gikk faktisk i nærkamp med storfavoritten Professor Ø.K. sist på Bjerke. Også veldig god toer nest sist og er i sitt livs form. Fra førstespor blir det optimalt løpsopplegg onsdag.

9 Stensvik Martin kunne ikke stå imot Stumne Fyr og Lykkje Borka fra tet sist, men det er ingen av deres kaliber i dette feltet. Bakspor kan faktisk være et plus. Kapable 4 Horgen Lynet som som alltid en outsider, holder han seg unna galoppen er han med i toppen. 10 Lome Gant var kanongod i seiersløpet sist på Jarlsberg. Her er det tøffere imot, men kan vinne.

6 Kiro Bia Balderina viste klar formstigning på Biri fredag og er en outsider. 3 Best Ruggen er variabel, men har et skyhøyt maksnivå. 8 Tyri Loke kommer ut med strålende treningsrapporter og får taktisk gode Lars Anvar Kolle som kusk. 7 Vetle Petter vant kun ett løp i fjor og sliter med å komme tilbake til gamle høyder. Men kapasiteten er så bra, at jeg tar Røren-hesten med på de tre største V75-forslagene.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 1 B: 9-4-10-6 C: 3-8-7-2-5