(Nettavisen)

Det er flere grunner til å gå for en skrell i mandagens kamp mellom Raufoss og Åsane.

Dette spillet gir 6,00 i odds på Åsane-seier i mandagens kamp mot Raufoss

  • Åsane har vunnet de to siste seriekampene. Både mot Sogndal og Grorud har de ligget under, men snudd kampene. Oransjetrøyene har har vunnet begge kampene 3-2. Det virker som bergenserne er kommet i dytten nå.
  • På Nammo stadion har Åsane kun tapt én av de siste fire kampene. De står med 1-2-1.
  • Raufoss har kun vunnet én av de åtte første seriekampene. De slo nyopprykkede Bryne 2-0 i starten av mai.
  • Det har vært noen turbulente uker på Toten. Raufoss har slitt økonomisk, og sto i fare for å mist toppfotballisensen om de ikke fikk balanse i regnskapet. Nå er de reddet, men en slik situasjonen påvirker garantert spillergruppen.

Raufoss - Åsane

Odds: Åsane vinner og begge lag scorer - 6,00 i odds

Kampstart mandag 30. mai kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Nammo stadion

Kampen vises på Discovery + og TV2 Play Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Åsane vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 6,00 i odds

Raufoss kaver litt like over streken med syv poeng på åtte kamper, og det er særlig bakover det har kladdet med hele 15 baklengs. Kun en seier på åtte kamper blir for svakt, selv om 2-2 borte mot Start sist var en liten opptur.

Og oppturer behøves, for i tillegg til den dårlige starten i OBOS-ligaen klarte de heller ikke å komme seg videre i cupen etter at de røk ut borte mot Gjøvik-Lyn på straffer. Hjemme har de 1-2-1 så langt, hvor tapet kom sist mot Stabæk (0-4).

Åsane har hatt en blytung sesongstart. De sto uten seier i de seks første kampene, men nå har det løsnet.

Det var tydelig noe som skjedde etter at de også røk ut mot Os i cupen etter hele 5-6 e.e.o, og etter den kampen har de vunnet to kamper på rad.

Først slo de Sogndal 3-2 borte, før de snudde 1-2 til 3-2 hjemme mot Grorud sist. Dermed har Åsane plutselig vist både moral og målteft i det siste, så får man se om de nå også klarer å holde tett bakover. Det siste tviler vi litt på, men vi tror Åsane kan vinne likevel.

For oddsen på Raufoss frister ikke mot et formsterkt Åsane-lag. Vi har størst tro på bergenserne i denne kampen. Borteseier Åsane gir 3,70 i odds, men vi har funnet argumenter for et spill til enda høyere odds. Vi tror nemlig at Åsane vinner og begge lag scorer.

Raufoss og Åsane har møttes ni ganger i serien og cupen siden 2002. I åtte av kampene har begge lagene scoret.

Ikke nok med det.

I syv av de åtte siste kampene til Åsane har begge lagene scoret, og i alle fire bortekampene til bergenslaget denne sesongen har begge lagene scoret. Det gjør at vi føler oss ganske sikre på at det kommer mål i begge ender av banen i mandagens kamp på Toten.

Vi tror at Åsane vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 6,00 i odds