Gå til sidens hovedinnhold

Nabolaget-millionær: - En kjempeopplevelse!

Hver fredag er det en Nabolaget-spiller som blir millionær. Denne gangen var det ei dame fra Gjøvik som fikk Telefonen fra Hamar.

(Nettavisen)

Fredag 8. oktober gikk hovedpremien i Nabolaget til et nabolag i Gjøvik. Den som jublet aller høyest var kvinnen som ble trukket ut som hovedvinner og stakk av med millionpremien. Hun var hjemme og hadde besøk av familien da Norsk Tipping ringte.

- Er det fra Norsk Tipping sier du? Har jeg vunnet da? Spør vinneren lurt da vi ringer henne.

- Ja, det har du. Du er blitt millionær i Nabolaget, gratulerer!

- Hva er det du sier? Er det sant? Spør kvinnen som blir tydelig overrasket av vinnerbudskapet.

Lørdag er det 12 millioner i potten i V75 på Biri - her kan du levere Stalltips

Spill Nabolaget her du også!

Spillt i mange år

Kvinnen forteller at hun har jobbet i kiosk og blant annet solgte spill fra Norsk Tipping.

- Jeg har levert spill i årevis, veldig gøy at det endelig gikk inn, sier hun videre.

- Dette var en kjempeopplevelse. Jeg har tre barn som jeg vil dele premien med. Nå blir det nok en liten feiring med noe godt i glasset forteller en lykkelig vinner.

Kupongen ble kjøpt på YX 7-Eleven Raufoss.

Vi gratulerer.

Flere nabolag med vinnere

Kvinnen fra Gjøvik sine fem nærmeste naboer som har spilt nabolaget kan glede seg over 100 000 kroner i premie. I tillegg er det trukket ut fem andre nabolag der hovedvinner sikret seg 100 000 kroner og de nærmeste naboene vinner premier mellom 10 000 kroner og en femtilapp. Nabolagene er i:

Stavern i Vestfold og Telemark

Flisa i Innlandet

Odnes i Innlandet

Halden i Viken

Vestby i Viken

Vinnermuligheter hele uka med Nabolaget

Man trenger ikke vente helt til neste fredag for å vinne i Nabolaget. En kupong er gyldig i syv dager fra den dagen man kjøper den, og hver kveld frem til fredag trekkes det en vinner av 10 000 kroner. Fredag er det hovedtrekning i Nabolaget. Da trekkes en hovedvinner som får 1 million kroner i premie, mens de fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner.

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

Antall millionærer i 2020: 52

Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr