For første gang skulle han forsøke seg over velvoksne 3100 meter. Det bød som ventet ikke på noen problemer. Quite Pepper forsvarte sporet og bestemte siden alt i teten sammen med sin faste kusk, Hans Chr. Holm.

Han tok en klar seier på 1.15,0 og kunne plusse 100.000 kroner på kontoen. Quite Pepper har startet ni ganger og dette var den åttende seieren.

Fjerde strake seier

Traveren til Rune Flaskerud og Tor Egil Sletli på Bøverbru var ubeseiret i fire løp som fireåring før han ble skadet. I den første starten på over to år ble det fjerdeplass i rikstotoen på Biri travbane.

Siden er det blitt fire seiere på rad.

– Han har ikke vært enkel å ha med å gjøre, men nå begynner han å roe seg. Han er blitt mer voksen og da går alt lettere både i trening og forberedelser til løp. Det er stort å vinne på slike dager, sa en fornøyd eier og trener Rune Flaskerud.

Imponerer alltid

Kusken Hans Chr. Holm var også fornøyd. Han ga også uttrykk for det ved å vise seiersglede med armen i været ved målplassering.

– Jeg har alltid likt slike løp. Hestene må imponere for å vinne over denne distansen. Quite Pepper imponerer i alle løp. Det er fint å samarbeide med Rune Flaskerud. Han er en dyktig hestekar, sa vinnerkusken.