Solveig i toppklasse

Artikkelen er over 10 år gammel

Solveig Rogstad bekreftet at hun også vil kjempe i verdenstoppen også denne sesongen da hun kun ble slått av Tora Berger i skiskytterpremieren på Beitostølen.

DEL

- Jeg er veldig godt fornøyd. Man er alltid litt spent foran det første rennet. Da er det godt å se at det man har gjort av trening er riktig, sa Solveig Rogstad.

Verdensklasse

Tora Berger var drøye 28 sekunder foran Rogstad i mål. Berger skjøt fullt hus, mens Rogstad bommet på sitt aller første skudd. Det betyr at Berger var rundt fem sekunder raskere i sporet. Når man så vet at en feilfri berger kjemper om verdenscupseiere, så betyr det at også Rogstad gjorde et løp i topp internasjonal klasse. Et annet bevis på det er at Sandrine Bailly ble nummer tre. Hun er en en av de store stjernene i verdenscupen, og var hele 38 sekunder bak Rogstad med en strafferunde mer. Det betyr at Rogstad gikk raskere en den franske jenta i sporet.

- Jeg tror det var et bra internasjonalt løp. Tora og Sandrine er jo ofte i toppen. Å plassere seg mellom dem var en god start, sa en fornøyd Solveig Rogstad til oa.no.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags