Øiom dobbeltvant

Anne Ingeborg Sogn Øiom vant begge de to lokale innendørs skyttertevnene i helga.

Anne Ingeborg Sogn Øiom vant begge de to lokale innendørs skyttertevnene i helga. Foto:

Av

Anne Ingeborg Sogn Øiom fra Randsfjord skytterlag viste seg nok en gang som den stødigste skytteren i innendørs-stevnene på Raufoss og Gjøvik i helga.

DEL

I skytterhallen til Gjøvik og Brusveen skytterlag dro hun til med 348 poeng, og stoppet ett poeng foran vestretotningen Roger Ottosen som beslagla den nærmeste pallplassen, mens Ringebu og Fåvangs Anton Rudland ble treer med sine 345.

På Raufoss slo Øiom av et poeng, til 347, mens vant med to poengs margin til Ottosen på andreplass her også. Han snek seg foran Tingelstads Hans Framstad Skaare på prioritering. Også han endte med 345 poeng - på en tredjeplass.

Etnedal-triumfer

Etnedal skytterlags stødige utøvere markerte seg med flere solide prestasjoner på Gjøvik: Tore Garli vant klasse 1 med 345 poeng, mens Johannes Rundhaug toppet V65 med sine 349. Og lagets mentor, Tor Bjørnødegård stakk av med seieren i et jevnt oppgjør i V55-klassen, der han ble best av tre skyttere som landet på 347.

Både Tor Bjørnødegård (til venstre) og Odd Kolsrud presterte fullt hus 350 i helgas lokale stevner.

Både Tor Bjørnødegård (til venstre) og Odd Kolsrud presterte fullt hus 350 i helgas lokale stevner. Foto:

På Gjøvik ble det et svært jevnt oppgjør også i juniorklassen, der fire skyttere endte med 341 poeng. Best prioritering hadde ringebuingen Erland Rudland, mens søndelandingen Halvor Einarsrud Knutsen endte på fjerdeplass her som beste lokale.

I eldre rekrutt ble det lokale andre- og tredjeplasser til Viken skytterlag, ved Ingrid Halvorsrud på 344 og Markus Henriksen på 342. Og vikværingene tok også tredjeplassen i rekrutt-klassen ved Aurora Bratli. Hun greide 340 poeng.

Superveteran

Så viste de to lokale stevnene at begnadølen Odd Kolsrud fortsatt holder koken som en av Norges aller beste veteran-skyttere. Han slo til med 350 poeng i begge stevnene, til klare seire i V73-klassen. På Raufoss vant Tor Bjørnødegård nok en gang V55-klassen. Det gjorde han ved å plassere samtlige 35 skudd i tieren.

Her ble det ny seier til Johannes Rundhaug i V65 med 346, mens ungdomsskytteren Halvor Einarsrud Knutsen her kapret andreplassen med 337 i juniorklassen. Det ble lokale tredjeplass til Vikens Tuva Bakke i eldre rekrutt med 345, mens lag-venninnen Aurora Bratli sikret tredjeplassen i rekrutt-klassen på Raufoss med 339.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags