Skytterpodkast med humor og alvor dagen før dagen på LS

Anne Ingeborg Sogn Øiom, Roger Ottosen og Morten Støen snakker om mange temaer innen skytesporten i OAs podkast fra Landsskytterstevnet.

Anne Ingeborg Sogn Øiom, Roger Ottosen og Morten Støen snakker om mange temaer innen skytesporten i OAs podkast fra Landsskytterstevnet.

Artikkelen er over 1 år gammel

Roger Ottosen, Anne Ingeborg Sogn Øiom og Morten Støen gir OAs lesere et innblikk i livet som de beste lokale skytterne i en åpenhjertig og humørfylt podkast dagen før de skal skyte sesongens 25 viktigste skudd.

DEL

Den lokale trioen synes det er dumt at prinsesselaget legges ned. De mener kongelaget bør være det siste som skjer på Landsskytterstevnet og de snakker om forventningene foran tirsdagens innledende skyting for de store favorittene i Stjørdal.

Roger Ottosen har klare meldinger – ispedd en god porsjon humor – når han får spørsmål om hva han mener om at prinsesselaget ble vedtatt nedlagt fra og med neste år. Latteren sitter også løst når det blir snakk om trening og forventninger, jakt og fritidssysler.

Tirsdag blir nok trioen langt mer alvorlig når de tar på seg skytterdressen og skal skyte om plass på kongelaget. Roger Ottosen viste storform på feltrunden der han sikret seg skive en i fredagens finale. Anne Ingeborg Sogn Øiom skøt også 30 treff og er klar for finalen i felt. Men det er dronningtittel hun drømmer om. Samboer Morten Støen er også i storform og skjøt godt i norgescupen i forrige uke.

I OAs podkast kan du høre de tre lokale toppskytternes tanker om skytesporten, drømmene om titler og livet som skytter.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags