Gå til sidens hovedinnhold

Skiskyttere vant på Geilo

Skiskyting

Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag og søndag var det sesongstart i skiskyting for rekrutter på Geilo. Det resulterte i mange gode plasseringer av de lokale skiskytterne.

Lene Jøranli fra Nordre Land gikk til topps i jentenes 14-årsklasse under søndagens fellesstart med feilfri skyting. Lene vant med en margin på 25 sekunder i mål, foran Kaja Bjønnes og Guro Femsteinevik.

Lørdag var plasseringene byttet om, med Lene på tredjeplass. Klubbvenninne Sara G. Tronrud leverte også i helgen og reiste hjem med to andreplasser i 12 årsklassen.

En sterk seier ble det også på Jakob Lundby fra Østre Toten Skilag i guttas 15-årsklasse. Med en strafferunde var han ti sekunder foran Magnus Skeide Bakke fra Eid.

I guttas 16-årsklasse ble det tredjeplass til Vegard Thon fra Øystre Slidre SSL og femteplass til Sigurd Øygard fra Skrautvål lørdag, mens Christian Thon Christensen skjøt fullt hus og ble nummer to på søndagens fellesstart i samme klasse.

I gutter 13 år ble det tredjeplass på Martin Jørstad Ringli og femteplass til Tobias Gigstad-Bergene. Førstnevnte gikk helt til topps i søndagens renn.

Kommentarer til denne saken