Feilfri skyting sendte Ragna til topps på skiskyttersprinten

Ragna Fodstad, ØTS

Ragna Fodstad, ØTS Foto:

Ragna Fodstad revansjerte seg fra tredjeplassen på lørdagens normaldistanse, skjøt fullt hus og vant sprinten i Østlandsmesterskapet i Folldal søndag.

DEL

ØTS-jenta var en av flere lokale skiskyttere som kom på pallen i helgas landsdelsmesterskap for Østlandet, med tredjeplass lørdag og seier dagen etter. I samme klasse tok Lene Jøranli en sterk fjerdeplass i lørdagens renn.

I tillegg til Ragna Fodstads seier i jenter 15 år, var det fullstendig lokal dominans i guttas 14-årsklasse.

Lørdag var det Skrautvåls Tobias Gigstad-Bergene som tok seieren foran Oliver Alm fra ØTS og Øystre Slidres Martin Jørstad Ringli. På sprinten dagen etter byttet de om på plassene. Martin vant foran Tobias og Oliver. Sistnevnte hadde for øvrig fullt hus på skytingen begge dager.

I jenter 13 år ble det sto tredjeplasser til Sara Agnete Granberg Tronrud fra Nordre Land, og den samme plasseringen fikk også Eskil Fauchald fra ØTS på normaldistansen.

I gutter 14 år tok Håvard Tosterud fra ØTS to pallplasser; andreplass lørdag og tredjeplass på søndagens sprint. Tobias Alm ble toer på sprinten søndag, bare slått med ni sekunder.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags