SK Gjøvik-Lyn - Ham-Kam 2-3 (0-1)

Artikkelen er over 12 år gammel

2. runde NM

DEL

Scoringer: 0-1 Tommy Øren (24), 1-1 Arild Rebne (str. 54), 2-1 Amund Sørumshagen (57), 2-2 Espen Olsen (88) og 2-3 Rune Buer Johansen (str. 90)

SK Gjøvik-Lyns beste: Arild Rebne og Peder Andreas Svartbæk

Ham-Kams beste: Rune Buer Johansen

Gule kort: Ingen

Dommer: Odd Arne Kalløkkebakken - vurderte nok feil i en del situasjoner i går. Har sett Kalløkkebakken langt bedre tidligere.

Tilskuere: 780

SK Gjøvik-Lyn (4:2:3:1): Audun Markeng - Pål Tallerud, Christian Gran Knutsen, Peder Andreas Svartbæk, Dag Christian Olsen - Arild Rebne, Lars Christoffersen - Audun Solheim (Leon Alexander Lynnard 79.), Amund Sørumshagen, Modou Jeng Jallow - Foday Scattred.

Ståle Bokalrud var lei seg på spillernes vegne etter å tapt en cupkamp laget var så nær ved å vinne. – Jeg synes vi gjorde en kjempekamp og hadde fortjent å vinne. Jeg er nok litt subjektiv, men mener det beste laget tapte i dag, sa Ståle Bokalrud. På spørsmål om hva han syntes om den omdiskuterte straffesituasjonen, svarte han: – Jeg sto et stykke unna, men det virker merkelig. Jeg tror du skjønner hva jeg mener om det, sa en skuffet Ståle Bokalrud.

Han var fornøyd med lagets prestasjon.

– Jeg synes vi var gode i dag, og hadde fortjent bedre enn å tape helt på slutten. Vi hadde to kjempesjanser til å avgjøre, men grep ikke sjansen. Det var det som skilte tippeligalaget Ham-Kam og SK Gjøvik-Lyn i dag, sa Bokalrud.

Rune Buer Jonansen satte inn det avgjørende straffesparket på tilleggstid. Buer Johansen er god kamerat med Ståle Bokalrud fra tiden i Sogndal. – Det var ikke godt kameratskap, fleipet Bokalrud. Før han la til: – Rune er en ærlig spiller som var god i dag. Buer Johansen var for øvrig nær overgang til SK Gjøvik-Lyn i vinter. Så fikk han ny kontrakt med Ham-Kam. Etter kampen roste Buer Johansen klubben han sendte ut av cupen og nesten ble en del av i vinter: – De gjorde det veldig vanskelig for oss og var meget bra. I tillegg har klubben fått en kjempeflott bane. Nå kan SK Gjøvik-Lyn bygge opp et godt lag rundt denne flotte matta, sa Buer Johansen.

Frode Grodås var skuffet over sine egne og overrasket over SK Gjøvik-Lyn. – Jeg så dem mot Lillestrøm 2. Etter den kampen tenkte jeg at dette ikke kunne blir rare kampen. Men det ble det jammen meg. De hadde ingenting å tape og vi gjorde en veldig dårlig kamp. De torde å prøve og hadde også et par store sjanser på 2-1. Nå har vi også mange store sjanser i kampen og bør score langt flere mål. Men dette må være den beste kampen Gjøvik-Lyn har spilt, og det ble etter hvert en typisk 2. rundekamp. Huff, dette har jeg vært med på mange ganger. Heldigvis gikk det bra denne gangen, sa Frode Grodås. Om straffesituasjonen sa den tidligere landslagskeeperen smilende: – Jeg så ikke situasjon så godt, men jeg skal ikke klage på den avgjørelsen...

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags