Rockys full-TRÆFF

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Rocky Lekajs 2-0-scoring mot Træff var både vakker og holdt drømmen om opprykk levende på Raufoss.

Seiret

Raufoss MÅTTE vinne mot Træff for å ha realistiske muligheter til å rykke opp etter at Levanger vant trønderderbyet mot Byåsen og FK Gjøvik-Lyn ble et nummer for små til å tukte Elverum i lørdagens kamper.

Det klarte også Raufoss. Laget spilte en god første omgang og ledet fortjent 2–0. Mats Haugland stanget inn 1–0 på corner og Rocky Lekaj scoret sitt 21. seriemål for sesongen da han doblet ledelsen på et hardt og vakkert skudd fra 18 meter. Raufoss burde ledet enda mer ved pause.

Vanvittige sjanser

I andre omgang sank kvaliteten i Raufoss-laget mye. Træff kom mer med og hadde en stor sjanse ved Simon Markeng. Før samme Markeng fikk spasere fritt gjennom Raufoss-forsvaret og skape ny spenning med sin 1-2-scoring snaut midtveis i andre omgang.

Etter det målet var hjemmelaget rystet og Træff fikk ny inspirasjon. Men Raufoss klarte å ta vare på poengene denne gang, og på overtid hadde Lars Johan Kollshaugen og Rocky Lekaj noen vanvittige sjanser til å øke ledelsen da Træff sendte mange spillere fram i angrep i jakten på utlikning.

Fortjent

Raufoss vant en helt fortjent seier, men gjorde det unødig spennende i andre omgang.

– Vi gjør en meget god første omgang. Da har vi full kontroll og leder 2–0. I andre omgang skulle vi fortsette, men spillerne ble litt innesluttet og sluttet å ville ha ballen. Jeg tror nok følelsen av at de måtte vinne preget dem litt. Heldigvis klarte vi å ta de tre poengene vi måtte ha. For hadde vi ikke vunnet i dag hadde vi nok vært ute av opprykksstriden. Nå har vi fortsatt en god mulighet. Jeg tror fort Levanger kan snuble i en av de tre siste kampene. For oss var det utrolig viktig å vinne i dag etter to tunge kamper på bortebane. Nå ligger vi et poeng bak. Er som gjedda i sivet, og det lønner seg jo å lede serien 25. oktober klokka tre. Det tror jeg fort vi kan gjøre, sa Raufoss-trener Espen Haug.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags