– En gledens dag for Redalen

Nå kan de slippe jubelen løs på Redalen, fra venstre Roy Haugland, Atle Simensen , Gry Anita Larsen, Tommy Larsen og Geir Langedrag.

Nå kan de slippe jubelen løs på Redalen, fra venstre Roy Haugland, Atle Simensen , Gry Anita Larsen, Tommy Larsen og Geir Langedrag. Foto:

Redalen ILs planer om kunstgressbane ble godkjent og ligger inne i budsjettet til Gjøvik kommune for 2019.

DEL

– Dette er en gledens dag for alle som er glade i Redalen og alle som er glade i at man klarer å beholde bygdeklubbene. Å kunne få realisert et nytt anlegg nå 45 år etter Redalen Stadion ble bygd skal hele klubben og alle medlemmene være veldig stolt av. Dette viser at selv en klubb med små midler kan få på plass et topp moderne anlegg som sikrer aktivitet i mange år framover, sier initiativtaker Geir Langedrag.

Kunstgressanlegget på Redalen er kostnadsberegnet til nærmere 7,5 millioner kroner, og etter vedtaket i Gjøvik kommunestyre torsdag kveld, vil spaden kunne stikkes i jorda neste år.

– Dette vil bidra til at vi kan styrke samarbeidet med naboklubber i yngres avdeling og samtidig som vi vil styrke vår satsing på utvikling av talenter på seniornivå, sier Langedrag og fortsetter:

– Ikke minst gleder vi oss til å presentere et miljøvennlig kunstgressanlegg som sannsynligvis vil bli en mal for framtidige anlegg både i Gjøvik kommune og i fotball Norge. Og vi har vært heldige som har hatt politikerne i ryggen hele veien.

Ola Gram Dæhlen, leder i utvalg for kultur og teknisk i Gjøvik kommune, er også glad for at det satses på en klimavennlig løsning.

– Vi må ta sånne grep, både på idrettsanlegg og kommune bygg. Det veldig positivt at Redalen IL har tatt politikernes signal på alvor, sier han.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags