Redalen mistet seieren fem minutter på overtid

Daniel Amlien var Redalens målscorer i 1-1-kampen mot Moelven.

Daniel Amlien var Redalens målscorer i 1-1-kampen mot Moelven. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det så ut til å gå mot en velfortjent seier til Redalen i nabooppgjøret mot Moelven, men den tidligere HamKam-spilleren John Anders Rise ordnet en sein utlikning.

DEL

– Vi er litt skuffet nå, men vi ber litt om det sjøl når vi ikke klarer å avgjøre kampen på mange store sjanser i andre omgang, sa spillende trener Helge André Jøndal etter 1-1-kampen mot Moelven.

Dette var en kamp Redalen så absolutt burde ha vunnet, men det går ofte slik når et lag dominerer og ikke klarer å sette sjansene sine.

– Ja, jeg har vært med så lenge at jeg vet at det nesten alltid skjer noe mot slutten av kampene. Nå kom det et innlegg foran mål som ble stusset i mål. Det var vel Moelvens andre sjanse i kampen. Jeg tror vi hadde 15-16, fortsatt Jøndal.

Det så lyst ut da Daniel Amlien utnyttet litt rot i gjestene forsvar. Målvakten måtte avklarte et tilbakespill med hodet, Amlien oppdaget situasjonen raskt og skjøt ballen i mål via tverrliggeren.

– Vi er fortsatt ubeseiret og henger med i toppen. Det er målet vårt også. Nå får vi et par topplag på besøk, så da får vi for alvor se hvor vi står, sa Jøndal og sikter til at både Raufoss 2 og Kolbu/KK skal spille på Redalen stadion i juni.

Fakta

OA-ligaen i fotball, menn:

Redalen - Moelven (1–0) 1–1

Scoringer: 1–0 Daniel Amlien (30), John Anders Rise (95)

Dommer: Ottar Randgaard, Brøttum

Redalens lag: Stig-Anders Pedersen - Bjørnar Tuveng, Erik Harstad, Mats Haugland - Robert Engen, Daniel Haug, Daniel Amlien, Gultekin Güven (Helge André Jøndal, fra 60. min.), Jørgen Røste Kristiansen (Geir Grønstad fra 46. min.) - Øyvind Sørum, Fredrik Sandvik Haganæs (Kent René Sveum fra 83. min.)

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags