- Vi klarte ikke å følge opp de to foregående kampene i dag. Gutta var stokk stive i beina og vi klarte ikke å spa fram nok krefter til å avansere. det er litt skuffende, men fire kamper på fire dager for en del av dem var nok i meste laget. Spesielt ettersom vi også har flere veldig unge spillere på dette nivået, sa trener Bjørn Thyli.
Selv om Raufoss måtte se seg utslått, mener Thyli at dette har vært en svært nyttig erfaring.
- Vi har møtt de beste juniorlagene i landet, og vi ser at eliteserielagene satser hardt på å få fram egne spillere. Vi henger bra med fotballmessig, men må hjem og øve mer på fysikk og hurtighet. Vi lukter på nivået til de beste når våre beste tar fram prestasjoner, men i dag var det tomt. Uansett har dette vært en kjempefin turnering og totalt sett synes jeg vi har gjort en bra prestasjon, sier Thyli.
Brynes A-lag har slått Raufoss med ett mål stort sett hver gang lagene har møttes. Senest i cupen forrige uke. Også i denne juniorkampen ble det ettmålseier til jærbuene.
- Etter 0-0 ved pause fikk de et heldig mål. Et innlegg dalten ned ved den borteste stanga og i mål. Da gikk lufta helt ut av oss og de scoret to kjappe. Amund Sørumshagen og Geir Grønstad reduserte to ganger, men Bryne vant en fortjent seier, sa Bjørn Thyli.