Gå til sidens hovedinnhold

Raufoss Fotball planlegger ny stadion

Artikkelen er over 8 år gammel

På gårsdagens årsmøte ble forsamlingen informert om planene for et nytt fotballanlegg på Persveløkka, også kalt øvre bane.

– Vi har forprosjektert et nytt anlegg med en investeringsramme på mellom 16 og 17 millioner kroner brutto. Anlegget er prosjektert med nødvendig undervarme, flomlys for 1. divisjonsnivå samt tribuneanlegg for cirka 3000 kroner, kunne leder Åge Larsstuen i fortelle.

Raufoss Fotball hadde håpet å kunne sende søknad om spillemidler til anlegget i januar 2013, men Larsstuen presiserte at dette kan bli utsatt noe i påvente av nødvendige formaliteter.

Det nye anlegget forutsettes å kunne benyttes i perioden 1. mars til 1. desember, mens Raufoss Fotball ser for seg å benytte den eksisterende storhallen til treningstid i vinterhalvåret.

Stor aktivitet

Med 350 aktive spillere fordelt på 33 lag er aktiviteten stor i Raufoss Fotball. I tillegg finnes det 18 sonelag for de aller minste samt fotballskole i regi av Raufoss Fotball som årlig samler omtrent 300 unger.

– De sportslige prestasjonene og aktivitetene både i topp og bredde har fastholdt klubbens posisjon som regionens mest profilerte lag, heter det i styrets sammendrag.

Styret var også av den oppfatning at sesongen 2012 har oppfylt de sportslige forventningene klubben hadde, ikke minst ved 2. divisjonslagets andreplass i sin avdeling samt 3. runde i cupen.

Satt på prøve

I beretningen ble det også referert til den kritiske situasjonen som rammet Pål Strand i høst.

– Klubbens samhold og engasjement ble satt på en utfordrende prøve i denne forbindelsen. Det står stor respekt av den innsatsen som ble utøvet av trenere og spillere. Den alvorlige hendelsen setter et nytt perspektiv på det vi arbeider med, og viser hvor viktig det er å ta ansvar for hverandre og vise omtanke, heter det i styrets beretning.

Mot overskudd

Raufoss Fotball har en årlig omsetning på cirka ni millioner kroner. 2011 resulterte i et underskudd på drøyt 50.000 kroner, mens årets regnskap vil bli framlagt i ekstraordinær generalforsamling i mars 2013. Styret orienterte imidlertid årsmøtet om at det per i dag ligger an til et lite overskudd for inneværende år.

På årsmøtet ble Åge Larsstuen gjenvalgt som leder for ett år. Med seg i styret fikk han Finn Arne Børresen som nestleder og Ørnulf Myhre som sekretær, begge gjenvalgt. Øystein Tommelstad var ikke på valg som kasserer, mens Hege Engen, Jostein Elnæs, Tor Ole Karlsen, Bjørn Sune Engen, Lars Kristian Lervold og Nils Tore Fløgum blir styremedlemmer i Raufoss Fotball i 2013.