Gå til sidens hovedinnhold

Møter serielederne på hjemmebane

Artikkelen er over 3 år gammel

Raufoss har gitt fra seg fire poeng på slutten av de to siste kampene, men kan knappe inn litt av forspranget til serieleder Kongsvinger med seier på hjemmebane lørdag.

Raufoss ligger sju poeng bak Kongsvinger med en kamp mindre spilt. Avstanden til toer Hønefoss og trer Røa 2 er fem poeng med samme antall kamper. Fire av disse poengene har laget tapt de siste ti minuttene. Forrige helg utliknet Fjellhammer på straffe minuttet før slutt. Mot Hønefoss ledet Raufoss 2–1 til ti minutter gjensto.

– Noe skyldes uflaks og noe er på grunn av udyktighet, sier trener Umar Malik.

Et lag unge spillere og liten erfaring kan være en naturlig forklaring. Uten at Raufoss-treneren vil bruke det som noen unnskyldning.

– Det kan være en del av årsaken, men vi har også spillere med erfaring som ikke har prestert som forventet, sier han. 

Kongsvinger på hjemmebane blir en vrien nøtt for hans jenter. KIL har vunnet alle sine fire bortekamper. Samtidig tapte de 2–6 mot Hønefoss tirsdag. Raufoss spilte 2-2 mot Hønefoss for to uker siden.

– På vårt beste kan vi slå alle, og på vårt svakeste kan vi tape for alle. Jeg håper vi treffer på vårt beste nivå i denne kampen og vi går for å vinne på hjemmebane, sier Malik.

Kommentarer til denne saken