Gå til sidens hovedinnhold

Pål Strands familie takker for all omtanken

Artikkelen er over 9 år gammel

Tom Strand meddeler via Espen Haug at all omtanken for sønnen Pål varmer i en tung stund for familien.

Pål Strands familie har fått mange støttemeldinger i sosiale medier. Det setter de pris på, og ønsker å takke for støtten.

Det er Raufoss-trener og Pål Strands bestevenn Espen Haug som på vegne av Pål Strands familie takker for all omtanken de siste dagene.

– Familien har mottatt en rekke meldinger på sosiale medier, og ber om forståelse for at de ikke kan svare på alle i den nåværende situasjonen. Men all omtanken varmer veldig, og det ønsker familien å meddele, sier Espen Haug.

Det var i morgentimene ingen nye meldinger om Pål Strands tilstand.

– Vi får beskjed fra Espen Haug og de som er i Oslo når de har fått snakket med legene igjen i dag, sier Raufoss-leder Åge Larsstuen til OA i dag.

I går var meldingene fra legene at Strands tilstand er stabil og uforandret.

– Vi har fått beskjed om at behandlingen går etter planen. Vi håper det er et positivt tegn, men sykehuset gir ingen falske forhåpninger, sa Haug til OA i går.

Det var tirsdag ettermiddag Strand falt om med hjertestans på Raufoss-trening. Han ble gjenopplivet på stedet, og fraktet til Gjøvik sykehus før han ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse.

I tidligere intervjuer med Haug har han opplyst til OA at det høyst sannsynlig vil gå en stund før legene kan si noe helt sikkert om tilstanden til Raufoss-spilleren.

Raufoss-ledelsen har hele tiden henvist til Ullevål sykehus for oppdateringer om Strands tilstand. Ullevål gir imidlertid ikke slike oppdateringer i tilfeller som dreier seg om sykdom, og ikke skader etter ulykker, får OA opplyst hos mediekontakten ved Ullevål.

Raufoss besluttet i går å utsette lokaloppgjøret mot Valdres på Blåbærmyra lørdag på grunn av den usikre situasjonen rundt Strands tilstand.