Grina forteller at han har satset på feltskyting denne sesongen, og at han har vært med på stevner hver helg han hatt anledning. At han skulle få full klaff på hjemmebane synes han også var morsomt.
Grina hadde med seg 29 treff og 12 innertreff til finalen. Han mistet sitt ene treff på det siste kneholdet og i finalen mistet han ytterligere ett treff.

Manglet ett
Grina manglet ett treff på å få omskyting om seieren. Dermed gikk seieren til Terje Grøterud fra Sigdal. Også Grøterud hadde 29 treff på sine første 30 skudd, men han gjorde ingen feil i finalen.
Marit Røste Lundon fra Nordre Land ble neste lokale skytter på mesterskapslista med sin femteplass. Lundon hadde 27 treff på hovedskytingen, og ni i finalen.
Blant de eldste ble det Andreas Bjørgo fra Nord-Aurdal som ble det store lokale navnet. Han tok andreplass i klasse V65 bak Petter Pettersen fra Enebakk. Begge tok endte på 42 treff, men Pettersen hadde ti innertreff, mens Bjørgo hadde ni.

Treffsikker
I rekruttklassen ble det seier til Gisle Rognerud fra Søndre Land. Den treffsikre unggutten hadde med seg 27 treff til finalen, og lå likt med May Helen Hoffart fra Sigdal. I finalen Skjøt begge to fullt hus, men Rognerud hadde ti innertreff, mens Sigdal-jenta endte på ni.
Rognerud forteller at han for alvor begynte å satse på skyttersporten før fjorårets Landsskyttersteve.
- Da fikk jeg lov til å skyte med grovkaliber, og nå synes jeg ikke det finnes noe som er morsommere, sier Rognerud som legger til at han har vunnet begge stevnene han har deltatt i denne sesongen.

Godt utgangspunkt
Hele fire skyttere i eldre rekrutt hadde med seg fullt hus til finalen, og av disse trakk Marita Sollien det lengste strået. Sollien forteller at hun har hatt problemer med å skyte seg inn, men etter en tur på Søndre Land sin skytterbane på lørdag, så virket det som om geværet gikk som det skulle.
Sollien skjøt 12/10 i finalen og sikret seieren foran Bjørnar Engevold fra Søndre Land og Håkon Tuff fra Tingelstad. Begg disse endte på 41/8. Hans Morten Kjella fra Tingelstad ble fjerdemann med 41/7.
Det var også meget jevnt i juniorklassen foran finalen. Hele seks skyttere hadde 29 treff, og av disse klarte tre å skyte 12 treff i finalen. Gro Anita Stepanenko fra Randsfjord gikk til topps med 41/10, mens Eivind Voldheim fra Nordre Land ble nummer to med 41/8