Kunstsnøanlegget i Karidalen offisielt åpnet

Marte Mæhlum Johansen, som fikk æren av å åpne kunstsnøanlegget i karidalen, omkranset av ildsjeler i skilaget, fra venstre Kjartan Tosterud, Magnus Aas, Stig Almsbakken, Hans Jørgen Lundby og Rune Sagvold.

Marte Mæhlum Johansen, som fikk æren av å åpne kunstsnøanlegget i karidalen, omkranset av ildsjeler i skilaget, fra venstre Kjartan Tosterud, Magnus Aas, Stig Almsbakken, Hans Jørgen Lundby og Rune Sagvold. Foto:

Av

Det har allerede vært i bruk noen uker, men onsdag kunne Marte Mæhlum Johansen offisielt sette i gang Østre Toten Skilags nye kunstsnøanlegg.

DEL

Det var leder i klubben, Magnus Aass, som innledet med å fortelle om prosessen fram til anlegget nå står ferdig. Deretter holdt ordfører Guri Bråten en tale der hun fortalte om hva kommunen vår er god på, deriblant det å ha ildsjeler.

Og ildsjeler har vi hatt i dette prosjektet. Speaker, Stig Almsbakken, tok fram de som har stått på mest for å realisere anlegget: Harald Urnes, Magnus Aass, Per Øyvind Gjestvang, Rune Sagvold og ikke minst pensjonist/ressursgruppen vår.

Så var det klart for å starte snøkanonen og da var det Østre Toten Skilags egen verdensmester, Marte Mæhlum Johansen, som fikk æren av å trykke på knappen. Dermed startet snøkanonen å lage den første offisielle kunstsnøen i Karidalen.

Her skal det myldre med skiløpere framover. Og myldret gjorde det i Karidalen også denne onsdagskvelden. Mange kommende skistjerner gikk rundt med startnummer på brystet, fullførte klubbrennet og strålte i kapp med kveldens julenisse som delte ut gaver i målområdet.

Neste renn i det som i år kalles «åpne klubbrenn» for å vise at dette er for alle, går onsdag 2. januar.

– Vi ønsker at flest mulig skiløpere skal benytte dette flotte anlegget vi har i Karidalen, sier leder i klubben Magnus Aass.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags