Dette skjedde i OL i natt

Artikkelen er over 2 år gammel

Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten måtte se curlingbronsen gli forbi, og den dopingtatte japaneren stiller seg uforståelig til den positive prøven.

DEL

Sur 4.-plass

Mixedcurlerne Skaslien og Nedregotten kom aldri nær en OL-medalje i nattens bronsekamp mot OAR. De russiske utøverne vant 8-4.

– Det er ikke ideelt. Men dette betyr at vi er det fjerde beste laget i verden i mixed double curling nå. Og det er bra, en god prestasjon, oppsummerte Nedregotten om innsatsen i den ferske OL-grenen.

Tynt medaljehåp i OL-kombi

Aksel Lund Svindal kom på 2.-plass i utfordelen av nattens superkombinasjon. Kjetil Jansrud tok seg inn på 4.-plass, og Aleksander Aamodt Kilde og Sebastian Foss Solevåg havnet for langt bak til at det er sjanse til å ta medalje.

Men om fartssterke Svindal og Jansrud tar medalje etter slalåmdelen, vil det være en stor overraskelse.

Saito: - Uforståelig

Den japanske skøyteløperen Kei Saito sa at han vil bevise sin uskyld etter at han testet positivt på et forbudt stoff i OL-byen Peyongchang.

Kortbaneløperen uttalte seg etter Idrettens voldgiftsretts (CAS) antidopingteam i natt bekreftet japanerens positive dopingtest.

– Jeg vil kjempe for å bevise min uskyld fordi jeg husker ikke (å ha tatt stoffet) og det er uforståelig, sa Saito i en uttalelse.

OL-gull til snowboardkomet

17 år gamle Chloe Kim hadde presset på seg før nattens halfpipefinale for kvinner og leverte et show en divisjon over sine konkurrenter.

I sitt siste run oppnådde jenta fra California et nær perfekt run med poengsummen 98,25. Ingen andre utøvere kom over 90 poeng i løpet av finalen. Kinesiske Jiayu Liu tok sølvet foran Arielle Gold fra USA.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags