Go'bitene står i kø i OA-ligaen

Lars Ødemark sendte i vei litt av et perlefrispark da Kolbu/KK slo FK Gjøvik-Lyn 2 i fjor. I år sender OA-TV en rekke kamper fra 4. divisjon avd. 1 - nå også kalt OA-ligaen.

Lars Ødemark sendte i vei litt av et perlefrispark da Kolbu/KK slo FK Gjøvik-Lyn 2 i fjor. I år sender OA-TV en rekke kamper fra 4. divisjon avd. 1 - nå også kalt OA-ligaen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fotball er selvsagt best på stadion - men er du forhindret fra å se kampen til favorittlaget, er det store sjanser for at den sendes på OA-TV.

DEL

Vi vier selvsagt mye plass til våre beste lag i 2. og 3. divisjon, men lokalfotballen er og blir viktigst - også for oss. Derfor har vi inngått et samarbeid med NFF Indre Østland og kan nå kalle 4. divisjon menn avd. 1 for OA-ligaen.

Alle med et snev av fotballinteresse kan ikke ha unngått å legge merke til OAs satsing på direktesendte fotballkamper. I år kommer vi til å sende flere kamper enn noen gang.

På oa.no kan alle abonnenter se samtlige kamper i toppserien for kvinner og det samme for de to 2. divisjonsavdelingene for menn - deriblant Raufoss.

I tillegg kan du se alle kampene til Valdres FK, samt de aller fleste av kampene til FK Gjøvik-Lyn, i 3. divisjon. Raufoss i kvinnenes 2. divisjon vil også dukke hyppig opp.

Minimum 22 kamper

Men vi nøyer oss ikke med det. En rekke fotballarenaer i lavere divisjoner vil få besøk av OAs tv-team. Mest oppmerksomhet vil vi gi den lokale 4. divisjonsavdelingen - som denne sesongen heter OA-ligaen.

Planen er å sende én kamp i hver serierunde i denne divisjonen, og vi starter med Gran - Redalen fredag kveld. Godbitene vil stå i kø utover i sesongen i OA-ligaen. Totalt vi vi sende minimum 22 kamper direkte denne avdelingen.

Spennende lokaloppgjør

Med Kolbu/KK, FK Toten, Raufoss 2, FK Gjøvik-Lyn 2, Redalen, Nordre Land, Søndre Land og Gran i samme avdeling er det duket for mange spennende lokaloppgjør. Det er bare å glede seg.

Holder ditt favorittlag til lenger ned i divisjonene? Fortvil ikke; vi vil også sende fra 5. og 6. divisjon utover våren og sommeren. Følg med på sendeplanen som jevnlig vil bli å finne både på nett og papir.

Lokalt i live-senteret

Teknologien gir oss massevis av muligheter. Vi vet det er mange der ute som er interessert både i fotball spesielt og sport generelt. I vårt livesenter - oa.no/live - finner du daglig oversikt over samtlige fotballkamper som spilles lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Ja, her finner du kampene til de lokale 13-årsjentene, du finner Raufoss-kampene her, eliteserien, Premier League og Champions League - absolutt alt! Og det beste av alt; dersom laglederne er flinke til å rapportere inn resultater og målscorere, vil du finne det her også.

Genialt, spør du oss! Ta en titt, så er vi sikre på at du er enig. Tjenesten er i tillegg helt gratis.

Her er helgas fotballprogram på OA-TV:

Fredag kl. 19.30: Gran - Redalen i OA-ligaen

Lørdag kl. 16.00: Valdres FK - Skjetten i Norsk Tipping-ligaen avd. 2

Søndag kl. 16.00: Nybergsund - Raufoss i Postnord-ligaen avd. 1

Mandag kl. 17.00: FK Gjøvik-Lyn - Rosenborg 2 i Norsk Tipping-ligaen avd. 5

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags