Remi (18) leder foran finalerunden i racing-NM

Remi Brenden Ødegård fra Dokka vant alle tre finalene i GT5-klassen under Rudskogen Motorfestival. Foto: Racefoto

Remi Brenden Ødegård fra Dokka vant alle tre finalene i GT5-klassen under Rudskogen Motorfestival. Foto: Racefoto Foto:

Etter en trippeltriumf i norgescupen på Rudskogen for halvannen uke siden er Remi Brenden Ødegård helt i tet i GT5-klassen i racing.

DEL

18-åringen fra Dokka fikk en vanskelig start på Vålerbanen i mai. Etter å ha satt bestetid på kvalifiseringen ble det en kjempesmell på første runde og resten av helga ble han tribunesliter.

Etter hard jobb av sjefmekaniker Per Jørgensveen i Team Akre Sport Support ble bilen klar til Rudskogen 17. og 18. juni. Bil og fører hadde ikke fått skrekken etter den kraftige smellen, og det ble en seier og to andreplasser etter tre spennende finaler med tett racing.

De andre finalene ble vunnet av Thomas Hårajuvet og Erik Halvorsen.

12. og 13. august gikk turen tilbake til Rudskogen og Asfalt Classic. Remi var andremann i kvalifiseringen, rett bak bergenseren Thomas Hårajuvet. Denne helgas ble det tre veldig spennende finaler, hvor det bare skilte noen små tideler mellom de tre første.

Remi stakk av med to seirer og en andreplass – og plutselig var han med i kampen om tetplasseringen i mesterskapet igjen. Erik Halvorsen vant den siste finalen denne helga.

Helga 2. og 3. september var det så klart for Rudskogen Motorfestival. Dette er det største racet for året med mye publikum og mange motorsportsaktiviteter for små og store.

Og denne helga var Remi i en klasse for seg. Han vant kvalifiseringen med nesten et sekund og alle tre finalene i overlegen stil. Plutselig er forspranget til lederen Erik Halvorsen fra NMK Kongsberg på bare 15 poeng.

Det gjenstår nå bare en norgescup-runde, og den går på Vålerbanen 16. og 17. september.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags