Martin er nordisk mester

Martin Reppen Kvikstad ble tidenes første nordiske mester fra Raufoss bokseklubb.

Martin Reppen Kvikstad ble tidenes første nordiske mester fra Raufoss bokseklubb.

Artikkelen er over 11 år gammel

For første gang har Raufoss bokseklubb fått en nordisk mester.

DEL

Martin Reppen Kvikstad (18) fra Raufoss BK bokset glitrende og vant gull i nordisk mesterskap, mens Gran BKs Christian Bekkelien var så nær gull som over hodet mulig.

- I fjor tok jeg bronse i nordisk. I år klarte jeg å ta gull. Så dette er nok den beste prestasjonen jeg har gjort i bokseringen, sa 18-åringen fra Ihle etter å ha slått finske Olavi Hagert i finalen i går formiddag.

Suveren i finalen

I finalen var det Finslands sterkeste bokser som sto i motsatt hjørne. Det var en sterk bokser som var offensiv fra start. Reppen Kvikstad valgte å svare med samme mynt. Og da han satte inn sin sterke sluttspurt fikk finnen problemer med å skaffe seg poeng. Til slutt sto det 25-15 i dommerbøkene. Det betyr en meget klar og fortjent seier.

Nesten for Gran

Gran BK holdt også på å få en nordisk mester. Christian Bekkelien var nemlig så nær ved å ta gullet som det går an å komme.

Christian var i direkte finale i sin klasse. Det ble en utrolig jevn kamp. Da sluttsignalet gikk sto det uavgjort 22-22. Da måtte det fintelling av antall slag til for å kåre vinneren. Så viste det seg at det endte 52-52 i slag. Dermed måtte kamplederen be de fem dommerne trykke på den de mente var vinneren. Det endte med 1-4 i Christians disfavør.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags