Martin er nordisk mester

Martin Reppen Kvikstad ble tidenes første nordiske mester fra Raufoss bokseklubb.

Martin Reppen Kvikstad ble tidenes første nordiske mester fra Raufoss bokseklubb.

Artikkelen er over 9 år gammel

For første gang har Raufoss bokseklubb fått en nordisk mester.

DEL

Martin Reppen Kvikstad (18) fra Raufoss BK bokset glitrende og vant gull i nordisk mesterskap, mens Gran BKs Christian Bekkelien var så nær gull som over hodet mulig.

- I fjor tok jeg bronse i nordisk. I år klarte jeg å ta gull. Så dette er nok den beste prestasjonen jeg har gjort i bokseringen, sa 18-åringen fra Ihle etter å ha slått finske Olavi Hagert i finalen i går formiddag.

Suveren i finalen

I finalen var det Finslands sterkeste bokser som sto i motsatt hjørne. Det var en sterk bokser som var offensiv fra start. Reppen Kvikstad valgte å svare med samme mynt. Og da han satte inn sin sterke sluttspurt fikk finnen problemer med å skaffe seg poeng. Til slutt sto det 25-15 i dommerbøkene. Det betyr en meget klar og fortjent seier.

Nesten for Gran

Gran BK holdt også på å få en nordisk mester. Christian Bekkelien var nemlig så nær ved å ta gullet som det går an å komme.

Christian var i direkte finale i sin klasse. Det ble en utrolig jevn kamp. Da sluttsignalet gikk sto det uavgjort 22-22. Da måtte det fintelling av antall slag til for å kåre vinneren. Så viste det seg at det endte 52-52 i slag. Dermed måtte kamplederen be de fem dommerne trykke på den de mente var vinneren. Det endte med 1-4 i Christians disfavør.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags