Maja til håndball-EM

gull i junior-VM: Maja Jakobsen var med og tok gull i junior-VM i 2010. Nå er hun tatt ut til den norske troppen til EM i Serbia.

gull i junior-VM: Maja Jakobsen var med og tok gull i junior-VM i 2010. Nå er hun tatt ut til den norske troppen til EM i Serbia. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Raufossjenta Maja Jakobsen ble tirsdag formiddag presentert som en av spillerne i den norske troppen til EM i håndball i Serbia.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Maja Jakobsen bor på Gjøvik, men spiller for Storhamar i eliteserien. Hun har en rekke landskamper på aldersbestemte landslag og har spilt for Gjøvik og Vardal, Byåsen og de siste årene Storhamar i eliteserien. Denne sesongen har den venstrehendte totenjenta spilt godt i eliteserien og ble belønnet med EM-plass.

– Thorir ringte meg og spurte om jeg hadde EM-formen inne. Da svarte jeg et klart ja, sa Maja Jakobsen og smilte bredt.

Så startet et snaut døgn hvor hun var tvunget til å holde uttaket hemmelig. Hun fikk fortelle det til foreldrene og kjæresten, men ikke engang lagvenninnene fikk vite at Raufoss-jenta var tatt ut i EM-troppen.

EM avholdes i desember.

Den norske troppen ser slik ut:

Keepere: Katrine Lunde Haraldsen, Silje Solberg.

Linjespillere: Heidi Løke, Marit Malm Frafjord.

Venstre kant: Linn Gossé, Camilla Herrem.

Bakspillere: Kristine Lunde-Borgersen, Ida Alstad, Anja Edin, Stine Bredal Oftedal, Karoline Dyhre Breivang, Karoline Næss, Linn Jørum Sulland, Ida Bjørndalen.

Flerposisjon kant-/bakspillere: Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Maja Jakobsen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags