Mari Eide hektet og falt

Akkurat som i NM-sprinten på Gåsbu falt Mari Eide i lørdagens verdenscupsprint i Dresden. Arkivbilde

Akkurat som i NM-sprinten på Gåsbu falt Mari Eide i lørdagens verdenscupsprint i Dresden. Arkivbilde Foto:

Mari Eide hektet den ene skia i en av de italienske løperne, falt og røk ut av kvartfinalen i dagens verdenscupsprint i Dresden.

DEL

Dette er tydeligvis ikke Mari Eides sesong. Det startet med at hun ble smurt bort i verdenscupåpningen i Kuusamo. Helga etter var heller ikke skiene tipp topp på Lillehammer, mens sprinten Tour de Ski-sprinten i Oberstdorf blåste bort etter at 28-åringen fra Beitostølen og Øystre Slidre hadde blir nummer fire i prologen.

På lørdagens skøytesprint i Dresden skjedde akkurat det samme som under NM-sprinten på Gåsbu torsdag. Etter sjetteplass i prologen kom Mari Eide dårlig ut i kvartfinalen i den paddeflate og korte løypa i Sør-Tyskland. Da hun forsøkte å avansere midtveis, hektet hun skia i Greta Laurent. Begge falt, og dermed var det nok en gang «game over» for uheldige Mari Eide før moroa egentlig hadde begynt.

Svenske Hanna Falk vant sprinten i Dresden da lagvenninnen Stina Nilsson falt i finalen. Herrenes sprint ble vunnet av Federico Pellegrino fra Italia foran Johannes Høsflot Klæbo.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags