Kolbu/KK: – Derfor vinner vi

Ole Johs. engelien

Ole Johs. engelien

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Kolbu/KK vinner fordi vi er bedre trent. Vi har trent 4-5 økter per uke i tillegg til kamper hele sesongen. De best trente spillerne ligger på imellom 13–16 kilometer per kamp.

Vi har en bredere stall. Per i dag har jeg 20 spillere som er jevne og som trener bra. Vi har hele tida ligget med 18-20 spillere på trening. Uansett benk kan disse være utslagsgivende ved et innbytte. Vi har matchet de yngste spillerne våre i junior elite. Der møter de hele tiden topp 4-lag i 4. divisjon. Dette er en fordel da mange i stallen er juniorer.

Vi har en tydeligere spillestil. Raske overganger er vårt varemerke. Vi har etter min mening større tempo enn Toten. Vi har spisskompetanse i dødballer. Både hodestyrke og frispark utenfor 16-meteren scorer vi mye mål på. Vi har også individualister som kan avgjøre kamper alene. Til slutt har vi en bedre keeper. Stabil og gjør lite feil.

Kombinasjonen av disse elementene gjør at jeg mener at vi er bedre rustet til denne kampen enn Toten. I tillegg er vårt grunnlag av spillermateriell i form av juniorer og gutter et mye bedre fundament å bygge videre på en Toten har ved et eventuelt opprykk. Lokale gutter!

Ole J. Engelien

Trener Kolbu/KK

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags