Raufoss-jentene dro på treningsleir – på hjemmebane

Glade og motiverte Raufossjenter på treningsleir i eget nabolag.

Glade og motiverte Raufossjenter på treningsleir i eget nabolag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL
Visst går det an å ha treningsleir på hjemlige trakter! Raufoss' Jenter 13 har i helga hatt treningsleir med full pakke og treningskamper i Raufoss Storhall, kombinert med overnatting i Trollskogen barnehage - her har det vært både både fotballteori, draktoverrekkelser og disco.
 

Hele gjengen er nå toppmotiverte etter en prima treningsleir på Raufoss i helgen fra 7. til 8. april med både sportslig og sosialt innhold. På kick-off lørdag var det høytidelig overrekking av drakter samt fotballteori ved trener Øystein Amlien.

Det har selvsagt også vært treningsøkter både lørdag og søndag, med treningskamper om ettermiddagene. Motstandere har vært Storhamar, Hadeland og Søndre Land.

Måltider, sosialt samvær og overnatting har funnet sted i Trollskogen barnehage med de beste fasiliteter.

Jentene har hatt ansvar for å bidra med måltidene og for sosiale aktiviteter på lørdagskvelden. Her manglet det ikke på kreativitet! Også trenerne måtte slå seg løs til slutt, om ikke helt frivillig ...

– Det ble i alle fall en helt super lørdagskveld med mye moro!, mente foreldrene

Foreldregruppa har organisert og fordelt oppgaver. Blant annet har servering av frukt i pauser til både gjester og egne spillere blitt tatt veldig godt imot.

– Dette har vært den perfekte oppladningen til sesongen, sier Rannveig Helle fra Foreldregruppa.

Anne Thoresen

Leder RF Media

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags