Hockeygutta spiller kvalik på hjemmebane

Jan Robin Lereng og Simen Hoel Johannessen blir nøkkelspillere for Gjøvik Hockey i kvalifiseringskampene mot Storhamar YA og Moss.

Jan Robin Lereng og Simen Hoel Johannessen blir nøkkelspillere for Gjøvik Hockey i kvalifiseringskampene mot Storhamar YA og Moss. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Gjøvik Hockey er arrangør når det skal spilles om to plass til neste sesongs 1. divisjon. Storhamar YA og Moss er motstandere i Fjellhallen neste helg.

DEL

– Dette er veldig bra. Det blir skikkelig moro å spille på hjemmebane, sier daglig leder Hans Svellet i Gjøvik Hockey.

Han mener det er en fordel for Gjøvik på alle måter å kunne spille kvalifiseringskampene i Fjellhallen.

– For spillerne er det trygt og godt å spille på hjemlig is, og det kommer forhåpentligvis flere som heier på oss. I tillegg er det selvsagt en økonomisk fordel. Vi slipper utgifter på reise og overnatting og får i stedet mulighet til å tjene noen ekstra kroner, fortsetter Svellet.

Kvalifiseringen består av tre kamper. Gjøvik Hockey møter Storhamar YA fredag kl. 19.00, lørdag er det Moss mot Storhamar YA kl. 15.00, mens Gjøvik Hockey møter Moss søndag kl. 18.00.

– Det blir spennende å se om det kommer folk fra Hamar på fredagens kamp, som jo blir litt spesiell på mange måter, sier Hans Svellet om oppgjøret mot Storhamar YA (yngres avdeling).

Alle kampene sendes direkte på oa.no.

De to beste lagene etter tre kamper får plass i neste sesong 1. divisjon. Ved poenglikhet er det målforskjellen som gjelder.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags