Gjøvik Hockeys siste kamper er viktigst for motstanderne

Jan Robin Furuseth Lereng (t.v.) og Leonards Rimjans er klare for serieavslutningen med Gjøvik Hockey.

Jan Robin Furuseth Lereng (t.v.) og Leonards Rimjans er klare for serieavslutningen med Gjøvik Hockey. Foto:

Etter en lang pause skal Gjøvik Hockey nå spille sesongens fire siste kamper i løpet av ni dager. De kan få stor betydning – for lagene de skal møte.

DEL

Lørdag står Grüner på den andre siden av banen i Fjellhallen – en kamp kan se gratis. I forbindelse med at det er 25 år siden OL i Norge, spanderer Gjøvik kommune inngangen på alle som kommer.

Grüner har levert en knallsterk sesong, og har litt overraskende for mange holdt følge i jakten på kvalifiseringsspill helt inn. De to siste kampene er mot Gjøvik, og vinner de begge er de klare for kvalifisering til Get-ligaen.

De kjemper med Comet Halden, som har like mange poeng og like mange kamper igjen, men ligger bak Grüner på innbyrdes oppgjør. Med andre ord er det et lag med veldig mye å spille for som kommer til Gjøvik lørdag – og som tar imot Gjøvik til ny kamp i Grünerhallen onsdag.

Neste helg avslutter Gjøvik Hockey årets sesong med dobbeltkamp mot serievinner Narvik.

Gjøvik kjemper også om tabellposisjoner, og selv om det ikke blir kvalifisering er det viktig å avslutte sesongen på en god måte. Nå har laget hatt kampfri siden de var i Trondheim siste helga i januar, foruten en treningskamp mot Lørenskog, og det blir spennende å se hvordan pausen har slått ut.

De to første kampene mot Grüner var uhyre jevne og tette. Oslo-laget vant 6–5 hjemme, mens Gjøvik fikk revansje fire dager seinere med 5–4 i Fjellhallen. Det er å håpe på en like spennende kamp lørdag.

Kaptein Cato Ødegård er igjen ute med skade, men Leonards Rimjans er tilbake etter karantene.

Kampstart er klokka 16.00, og har du ikke mulighet til å ta turen i Fjellhallen, sendes også kampen direkte på OA-TV.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags