Gjøvik Hockey har stallen komplett

Oscar German er en av to nye backer som er klare for Gjøvik Hockey.

Oscar German er en av to nye backer som er klare for Gjøvik Hockey. Foto:

Med to uker igjen til seriestart har Gjøvik Hockey signert to nye spillere; backene Oscar German og Albin Konradsson.

DEL

Med disse to er spillerstallen i klubben komplett, ifølge daglig leder Hans Svellet.

Svenske Albin Konradsson (20) kommer fra Björklöven og J20 elitespill, og er en spennende back vi ser frem til å se mer av utover høsten. Han var på try-out tidligere i høst, og gjorde der et så godt inntrykk at han nå er tilbake for resten av sesongen.

Oscar German (21) har flere år på Lillehammer bak seg, seinest på U20-laget i 2015-16 sesongen. Etter dette gikk turen til Sverige hvor han har spilt divisjon 2 og J20 elite de to siste sesongene. Også Oscar var på try-out tidligere i høst, men har ikke sluttet seg til troppen før nå som følge av at arbeidsforhold og andre ting i Sverige måtte avsluttes.

- Oscar er en back som gir alt og kan spille fysisk, og Albin er en god skøyteløper som er stabil defensivt. Det er to unge spillere som vi kan utvikle videre, sier trener Patrik Bäärnhielm.

Det har vært planen lenge å komplettere stallen med to backer, men forsterkningene er ekstra kjærkomne med tanke på at forrige sesongs kaptein, Cato Ødegård, er ute på ubestemt tid med en skade.

Begge spillerne har spilt kampene mot Kongsvinger og Lillehammer U21 denne uka, og er dermed godt i gang i Gjøvik-drakta.

I onsdagens kamp mot Kongsvinger ble laget hardt straffet i undertall og tapte 2-6. Torsdag var Lillehammer U21 motstander, og etter rapportene leverte Gjøvik-gutta en svak kamp i 3-4-tapet.

I siste treningskamp før seriestart møter Gjøvik Hockey igjen Kongsvinger, denne gang i Fjellhallen. Kampen spilles fredag 14. september. Serieåpningen er bortekamp mot Hasle-Løren 22. september.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags