LSK tok The Double med Ingrid på benken: – En perfekt sesong

CUPMESTER FRA BENKEN: 
Ingrid Moe Wold på sidelinjen med krykker under cupfinalen mellom LSK og Sandviken IL på Telenor arena lørdag.

CUPMESTER FRA BENKEN: Ingrid Moe Wold på sidelinjen med krykker under cupfinalen mellom LSK og Sandviken IL på Telenor arena lørdag. Foto:

Av
DEL

Emilie Haavi og Guro Reiten mener LSK Kvinner ikke kunne gjennomført sesongen bedre etter å ha sikret «The Double». Og fortsatt venter Barcelona i mars.

Haavi scoret ett av målene i lørdagens cupfinale mot Sandviken. LSK Kvinner vant 4–0. Guro Reiten scoret to mål, mens Sophie Roman Haug også kom på scoringslista.

Moe Wold på krykker

– Jeg er veldig stolt, egentlig. Det har vært en lang sesong, og vi har stått løpet helt ut. Vi kan vel egentlig si at det har vært en perfekt sesong, sier Haavi til NTB.

LSK Kvinner kronet sesongen med cupgull etter å ha blitt seriemester fem runder før slutt tidligere i høst. Klubben har også tatt seg til kvartfinale i mesterligaen for første gang. Barcelona er motstander i mars.

BÆRUM  20181201.
NM finale fotball kvinner LSK - Sandviken
Lillestrømspillerne, Ingrid Syrstad Engen, Emilie Haavi, 
Synne Skinnes Hansen og Guro Reiten jubler etter at de vant cupfinalen i fotball for kvinner i Telenor Arena lørdag. LSK ble norgesmestre etter å ha slått Sandviken IL 4-0.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

BÆRUM 20181201. NM finale fotball kvinner LSK - Sandviken Lillestrømspillerne, Ingrid Syrstad Engen, Emilie Haavi, Synne Skinnes Hansen og Guro Reiten jubler etter at de vant cupfinalen i fotball for kvinner i Telenor Arena lørdag. LSK ble norgesmestre etter å ha slått Sandviken IL 4-0. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Da håper Kapp-jenta Ingrid Moe Wold å være tilbake etter skaden som holdt henne utenfor banen på cupfinalen. LSK-kapteinen skadet seg på trening denne uka og måtte stå over.

Friuke

Cupfinalen ble etterfulgt av bankett lørdag kveld, men nå skal mesterlaget ta en velfortjent friuke og så en måned med egentrening.

– Jeg tror det er viktig at vi slår av og får en uke hvor vi ikke trenger å trene. Så begynner vi på igjen med egentrening, før vi begynner fellestreningene i januar. Da er det ikke lenge til kvartfinale, så jeg håper det kommer en motivert gjeng i januar, sier Haavi.

Reiser hjem

Guro Reiten skal reise hjem til Sunndalsøra for første gang siden i sommer. Hun gleder seg til å få litt tid uten fotball etter en intensiv sesong, men glemmer heller ikke et 2019 med flere høydepunkter, deriblant mesterligakvartfinale og VM med Norge.

– Vi får en liten uke, så blir det fysisk trening ut desember. Det blir deilig å ikke røre en fotball og gjøre andre ting. Det gleder jeg meg veldig til. Fotball er det morsomste vi vet om, og vi elsker det å spille kamper, og neste år blir det et drøss med kamper. Det er landslag og kvartfinale i Champions League. Siden det er VM blir serien skviset inn også, så det blir en haug med kamper, sier Reiten.

– Det er veldig mye å se fram til. Først Champions League, så er det VM til sommeren. Det kan bli et morsomt og begivenhetsrikt år, istemte Haavi.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags