Thomas ble dobbelt straffet

Oslo  20190310.
Thomas Aasen Markeng etter første omgang av individuelt hopp menn Raw Air i Holmenkollen søndag.
Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Oslo 20190310. Thomas Aasen Markeng etter første omgang av individuelt hopp menn Raw Air i Holmenkollen søndag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Foto:

Hoppkometen Thomas Aasen Markeng hadde en skuffende Raw Air-dag i Holmenkollen – men kunne glede seg over at lagkameraten Robert Johansson klinket til med seier.

DEL

Thomas hadde tunge forhold i kvalifiseringen fredag, men fikk hoppe i Holmenkollen søndag. Det endte med en skuffende 39. plass og ingen finaleomgang.

– Det var vanskelige forhold, og når hoppet i tillegg ikke var det beste, ble jeg på en måte dobbelt straffet. Det var skuffende, men ikke noe å deppe for, sa Lensbygda-gutten, som er i ferd med å legge litt av en sesong bak seg.

Han er både norges- og verdensmester for junior, i tillegg til at han fikk prøve seg i normalbakken under VM i Seefeld.

– Det har vært noen rolig dager etter VM. Det var jo litt stress og mer styr enn vanlig i Seefeld, men nå har jeg fått slappet av.

Lundby om skummel utstyrsfeil: – Karrieren kunne ha røket

Han gleder seg til at Raw Air nå forflytter seg til «hjemmebanen» Lillehammer.

– Jeg har hoppet mange gode økter i Lysgårdsbakken i vinter, og håper å få fram det jeg er god for, så kanskje jeg får bli med videre til Trondheim og Vikersund også, sa Thomas Aasen Markeng, som fra sidelinja fikk oppleve at Robert Johansson tok en imponerende seier i Holmenkollen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags