Ingebjørg følte seg svimmel etter gårsdagens fall – og sto over søndagens hopprenn

Ingebjørg Saglien Bråten føler seg litt svimmel etter fallet i lørdagens lagkonkurranse og står over søndagens verdenscuprenn i Ljubno.

Ingebjørg Saglien Bråten føler seg litt svimmel etter fallet i lørdagens lagkonkurranse og står over søndagens verdenscuprenn i Ljubno. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Jeg vil ikke ta noen sjanser. Det er best å være 100 prosent sikker, sier Ingebjørg Saglien Bråten etter at hun i samråd med landslagslegen valgte å stå over søndagens verdenscuprenn i Ljubno.

DEL

Ingebjørg falt i lørdagens lagkonkurranse i Slovenia og var litt forslått, men heller ikke mer.

Litt seinere på dagen kjente hun seg imidlertid litt svimmel når hun beveget seg. I samråd med landslagslegen fant Ingebjørg det best å stå over søndagens individuelle renn i Ljubno.

– Jeg har nok fått en liten hjernerystelse, og da er det tryggere å være 100 prosent sikker. Det kan jo skje igjen, forteller Ingebjørg på telefonen fra Ljubno søndag formiddag.

Til Oberstdorf

Etnedalsjenta understreker imidlertid at hun ikke er blitt redd etter fallet lørdag.

– Nei da. Jeg skal prøve å klinke til i Oberstdorf neste helg. Da er det renn i storbakke, og det er det jeg liker best.

Ingebjørg kjemper med Karoline Røstad om den fjerde og siste VM-plassen i Seefeld. Karoline ikke kvalifiserte seg til fredagens renn i Ljubno. Det gjorde Ingebjørg, men tok seg ikke til finaleomgangen.

Dermed var det Ingebjørg som fikk klarsignal til lørdagens lagkonkurranse. Her leverte hun to gode hopp, men falt altså i det andre.

VM er et mål

– Ja, jeg er fornøyd med hoppene i går, men føler ikke jeg har noe grep om VM-plassen. VM er selvsagt et mål, men ikke noe jeg tenker på, sier Ingebjørg.

19-åringen fra Etnedal er full av beundring for lagvenninnen Maren Lundby.

– Når hun hopper på sitt beste, og det har hun jo gjort lenge nå, er det ingen som følger henne.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags