Solid økonomi og opprykk i Toten HK

Årsmøtet i Toten HK var godt besøkt med 26 frammøtte medlemmer.

Årsmøtet i Toten HK var godt besøkt med 26 frammøtte medlemmer. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Toten HK avholdt årsmøte tirsdag 20. mars i Totenhallen. Det var et positivt årsmøte på alle måter.

DEL

Årsmeldingene fra lagene i klubben vitner om stor og god aktivitet i de 26 lagene i klubben, og det skjer mye spennende. Av nyheter siste sesong ble det håndballakademiet, gratis kveldsmat til alle spillerne, klubbavisa og Kick-off trukket fram som populære tiltak.

Det er naturligvis ekstra moro at vårt herrelag rykker opp til 2. divisjon. I tillegg har vi et ungt damelag i positiv utvikling og flere lag i vår yngres avdeling gjort det meget bra i sine respektive serier.

Økonomien i Toten HK er meget god, og 2017 viser et resultat på 440.000 kroner. Starum Cup er en vesentlig årsak til det gode resultatet, samtidig har klubben fått flere nye samarbeidspartnere. Den solide økonomien gjør at vi fortsatt kan ha lave treningsavgifter i Toten HK, og likevel sette inn enda flere tiltak for å utvikle klubben og gi et enda bedre tilbud til våre medlemmer.

Thomas Nyland ble valgt til en ny periode som leder for klubben, og Unn Syrrist Østby fortsetter som nestleder. Adrianus Nugteren og Arnhild Aarsby Hårstadsveener nye styremedlemmer etter årsmøtet. I vedlagte protokoll er det nye styret i sin helhet.

Det var ekstra hyggelig at oppmøtet var så bra at vi måtte finne fram flere stoler! 26 personer møtte opp, en hyggelig økning sammenliknet med de siste årene.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags