Anne Kjersti legger opp

Anne Kjersti Suvdal har i dag gitt Storhamar beskjed om at hun legger opp som toppspiller.

Anne Kjersti Suvdal har i dag gitt Storhamar beskjed om at hun legger opp som toppspiller. Foto:

Av
DEL

Anne Kjersti Suvdal, opprinnelig fra Gran, har bestemt seg for å legge opp som håndballspiller. Det melder Storhamar håndball tirsdag kveld.

Suvdal kom til klubben før sesongen. I en pressemelding forteller hadelendingen at hun vil prioritere familien.

– Det har vært en tung høst. Kabalen håndball og hjem har ikke vært optimal. Tankene er for mye hjemme når jeg er på trening. Når man skal spille på Norges beste lag, så holder ikke det. Som håndballspiller har jeg ikke gitt så mye som jeg har ønsket å gjøre. Motivasjonen eller overskuddet har ikke vært til stede. I stedet for å være halveis på to arenaer, så ønsker jeg å prioritere mammarollen. Jenny og Petter går foran alt, sier Anne Kjersti Suvdal, som er sammen med HamKam-spiller Petter Vaagan Moen. Sammen har de datteren Jenny.

Anne Kjersti Suvdal har spilt både i Nordstrand, Gjerpen  og i den danske storklubben Viborg. Hun har også kamper med flagget på brystet. Før hun kom til Storhamar i høst hadde hun fødselspermisjon. Før det spilte hun i Oppsal, også da under trener Arne Senstad. Nå er det altså slutt på håndballtilværelsen.

– Det er en fantastisk fin gjeng både på og utenfor banen i Storhamar. Jeg kommer til å savne dem masse. Heldigvis står døra på gløtt hvis jeg ønsker å trene litt, sier Suvdal.

Storhamar-trener Arne Senstad sier dette etter avgjørelsen:

– Anne Kjersti er en av Norges aller beste venstrekanter når hun er på sitt beste og jeg hadde gledet meg til å se henne skikkelig tilbake på banen. Det har dessverre  ikke vært noen god situasjon for henne i høst. Det krever mye å være med på dette. Jeg er veldig lei meg for avgjørelsen hun har tatt, men respekterer og forstår det. Døra står på gløtt om hun får tilbake lysten, sier kappingen i pressemeldingen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags